Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Црна хроника

Црна хроника



<<<45678>>>Total: 781  Displaying: 51 - 60

Међу украденим новчаницама пронађен папир на име жртве

Нова 27.10.2021.

Горан Џонић из алексиначког села Моравац, који се сумњичи за свирепо убиство брата од тетке Горана Ђокића (57), његове супруге Гордане и двадесетпетогодишње ћерке Лидије, од хапшења се служи лажима како би избегао или бар умањио своју одговорност.

Опширније

Коментара: 0

Полиција расписала потерницу за још једном особом због убиства породице Ђокић

Јужне вести 25.10.2021.

Полиција је расписала потерницу за још једном особом због убиства породице Ђокић из Алексинца, изјавио је министар унутрашњих послова Александар Вулин гостујући на телевизији Пинк.

Опширније

Коментара: 0

Ђокиће убили Горан и његови синови Милан и Стефан Џонић

Курир 24.10.2021.

Ви­ше јав­но ту­жи­ла­штво у Ни­шу ју­че са­слу­ша­ло ва­тро­га­сца у пен­зи­ји, као и дво­ји­цу ње­го­вих си­но­ва, и све тро­је их осу­м­њи­чио за те­жак зло­чин у Мо­ра­в­цу код Алексинца.

Опширније

Коментара: 2

Џонић признао убиство породице Ђокић

Политика 23.10.2021.

Осумњичени је на саслушању описао вишемесечне припреме и сваки детаљ о ноћи када је убио троје људи. Мотив је користољубље и дуговања убице, који је од жртава узео огромну суму новца. Нађен пиштољ са пригушивачем.

Опширније

Коментара: 1

Брат осумњичен за троструко убиство породице Ђокић

Вечерње новости 22.10.2021.

Горан Џонић (52) из Моравца, ухапшен је под сумњом да је убио породицу Ђокић. Он је, како се сумња, кобне ноћи своје рођаке, породицу Ђокић, Горана, Гордану и Лидију, пресрео на скутеру.

Опширније

Коментара: 0

Да ли је пронађена свеска дужника убијеног Горана Ђокића?

Блиц 17.10.2021.

У потрази за убицама породице Ђокић из Алексинца, истражитељи ништа не препуштају случају, а према незваничним сазнањима, наводно је пронађена свеска дужника ликвидираног власника мењачнице Ђокића (57), као и списак од преко 15 дужника, који су Ђокићу наводно дуговали чак 300.000 евра.

Опширније

Коментара: 1

На десетине полицајаца у пуној опреми претражује терен где је убијена породица Ђокић

Блиц 16.10.2021.

У скупу истраге убиства породице Ђокић полиција полиција чешља терен у Моравцу, али и околним селима. Три полицијска џипа и комби снимљени су данас на улазу у село Нозрина које се налази између Моравца и Тешице.

Опширније

Коментара: 0

Адвокат Тома Фила анализира убиство породице Ђокић

Блиц 11.10.2021.

Случај убиства трочлане породице Ђокић - Горана, Гордане и Лидије заинтригирао је и нашег најпознатог адвоката Тому Филу. Иза себе има шест деценија дугу каријеру и после свега што је радио тврди да уколико убицу не нађу у прва два три дана у 99 одсто случај то све теже иде.

Опширније

Коментара: 0

Познат идентитет убица Ђокића

Блиц 06.10.2021.

Идентитет убица власника мењачнице из Алексинца Горана Ђокића (57), његове супруге Гордане (56) и њихове ћерке Лидије (25) познат је и буквално је питање дана када ће они бити ухапшени.

Опширније

Коментара: 18

Разбојничкој групи у ликвидацији Ђокића помогао неког ко познаје терен

Вечерње новости 05.10.2021.

Полиција располаже оперативном информацијом ко је особа која је, по свему судећи, типовала трочлану породицу Ђокић, чија су тела пронађена пре три дана у једној јами поред сметлишта у атару села Моравац, недалеко од Алексинца, сазнају "Новости".

Опширније

Коментара: 0

<<<45678>>>Total: 781  Displaying: 51 - 60

Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима