Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Црна хроника

Црна хроника



<<<34567>>>Total: 781  Displaying: 41 - 50

Кривична пријава за двојицу младића за обијање кућа у Алексинцу и околини

Нишке вести 15.12.2021.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу расветили су шест тешких крађа и, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу и Основног јавног тужилаштва у Алексинцу поднеће кривичну пријаву против седамнаестогодишњака и осамнаестогодишњака из околине Алексинца због постојања основа сумње да су извршили ово кривично дело.

Опширније

Коментара: 0

Породица пацијента који је погинуо у преврнутом санитету Хитне помоћи захтева да се трагедија истражи

Блиц / Бранко Јаначковић 12.12.2021.

“Очева слика и кандило стоје у дневном боравку, док не погледамо у њу мислимо да је и даље у болници у Сокобањи. Још увек не може да нам уђе у главу да га више нема, не можемо да поверујемо да нећемо да га видимо више никада”, каже Данијела Димитријевић из Алексинца чији је отац Драгослав Димитријевић погинуо 22. новембра у току транспорта из стационара у Сокобањи до ковид болнице у Крушевцу.

Опширније

Коментара: 2

Веспитач осумњичен да је вршио недозвољене полне радње над девојчицом (5)

Вечерње новости 03.12.2021.

Окружно јавно тужилаштво у Алексинцу одредило је притвор до 30 дана мушкарцу В. П. (64) из Грејача код Алексинца, због сумње да је као васпитач у Дечјем културном центру у Нишу током ове године у више наврата вршио недозвољене полне радње над девојчицом (5).

Опширније

Коментара: 0

Окончана истрага страшне несреће код Вукашиновца у којој је погинуло дете

Блиц 25.11.2021.

Возач “ситроена” Н.Д. (27) из околине Ражња, који је 13. септембра око 16.10 часова на путу Алексинац – Ражањ код села Вукашиновац налетео на четворогодишњу девојчицу М.К. из Матарушке Бање и усмртио је на лицу места, није крив за страшну саобраћајну несрећу, показало је вештачење Саобраћајног факултета у Београду.

Опширније

Коментара: 0

Возило хитне помоћи слетело са пута код Бованског језера, погинуо пацијент

Јужна Србија Инфо 23.11.2021.

Један пацијент је погинуо, а три особе су повређене када је санитет, из за сада неутврђених разлога, слетео с пута у селу Бован.

Опширније

Коментара: 0

Продужен притвор осумњиченима за убиство породице Ђокић

РТС 19.11.2021.

Виши суд у Нишу продужио је за још 30 дана притвор Г. Џ. и његовим синовима осумњиченим за учешће у убиству трочлане породице Ђокић 26. септембра у селу Моравац код Алексинца.

Опширније

Коментара: 0

Саслушано још петоро у истрази убиства породице Ђокић

Јужне вести 17.11.2021.

Још петоро сведока у оквиру истраге која се спроводи поводом убиства трочлане породице Ђокић из Алексинца испитано је данас у нишком Вишем јавном тужилаштву. Према речима адвоката Филипа Домазета, саслушана је супруга првоокривљеног Горана Џонића, рођаци и пријатељи убијених.

Опширније

Коментара: 0

Виши суд у Нишу одбио предлог да се укине притвор двојици окривљених за учешће у убиству породице Ђокић

Јужне вести 09.11.2021.

Предлог за укидање притвора двојици окривљених за учешће у убиству породице Ђокић из Алексинца одбијен је решењем судије за претходни поступак, саопштавају из Вишег суда у Нишу.

Опширније

Коментара: 0

На пиштољу којим је убијена породица Ђокић није нађен Џонићев ДНК

Блиц 31.10.2021.

На пиштољу марке “берета” Горана Џонића којим је 27. септембра убијено троје чланова породице Ђокић – Горан (57), Гордана (56) и Лидија (26), нису пронађени трагови његовог ДНК, ексклузивно сазнаје “Блиц”. Али, како сазнајемо, то је доказ који га још више терети него да је на оружју нађен његов биолошки траг.

Опширније

Коментара: 0

Ухапшен дилер амфетамина и кокаина из Алексинца

Нова 29.10.2021.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Сокобањи ухапсили су Д. Н. (26) из Алексинца, због постојања основа сумње да је учинио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, саопштила је ПУ Зајечар.

Опширније

Коментара: 1

<<<34567>>>Total: 781  Displaying: 41 - 50

Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима