Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Црна хроника

Црна хроника



<<<23456>>>Total: 781  Displaying: 31 - 40

У стану старице пронађено десет килограма марихуане

Политика 30.01.2022.

После дужег оперативног рада, припадници Станице полиције у Сокобањи, која је у склопу Полицијске управе МУП Србије у Зајечару, у двема акцијама и у сарадњи са Основним тужилаштвом у Алексинцу, ухапсили су С.Ж. (75) и М.А. (25), мештане овог туристичко бањског места на југоистоку Србије.

Опширније

Коментара: 0

Саслушана три нова сведока у случају убиства породице Ђокић

Блиц 25.01.2022.

У Вишем јавном тужилаштву у Нишу данас су саслушани братаница убијеног Горана Ђокића, човек на чије се име водио ауто који је у поседу А. М., једног од браће Јојке и мештанин чији је син повређен у саобраћајној незгоди пре шест месеци а у којој је учествовао Стефан Џонић, сазнаје "Блиц".

Опширније

Коментара: 0

Продужен притвор осумњиченима за убиство породице Ђокић

Јужне вести 15.01.2022.

Петорици осумњичених за убиство трочлане породице Ђокић продужен је притвор за још два месеца, потврђују из Апелационог суда у Нишу.

Опширније

Коментара: 0

Породица пацијента који је погинуо у санитету тражи истину

Блиц 14.01.2022.

- Већ 50 дана не знамо ништа о узроку смрти оца и то ми најтеже пада. Бол је свакодневна од ујутру до увече. И код куће, и на гробљу. Тишти ме та неизвесност, што не знамо околности под којима је настрадао. То је превелики терет за моју породицу - каже за „Блиц“ Данијела Димитријевић из Алексинца чији је отац Драгослав Димитријевић (69) погинуо 22. новембра у току транспорта из стационалара у Сокобањи до ковид болнице у Крушевцу.

Опширније

Коментара: 0

Првоокривљени за убиство породице Ђокић – урачунљив

Данас 12.01.2022.

Горан Џ, првоокривљени за брутално убиство Горана (57), Гордане (56) и Лидије Ђокић (25), из Алексинца, које се догодило у ноћи између 26. и 27. септембра у атару алексиначког села Моравац, био је урачунљив у време извршења овог дела, потврдили су Данасу добро обавештени извори.

Опширније

Коментара: 1

Тужилаштво тражи 3 године затвора за васпитача из Дечијег центра осумњиченог за додиривање девојчице

Јужне вести 11.01.2022.

Основно јавно тужилаштво у Нишу подигло је оптужни предлог против васпитача осумњиченог за недозвољене полне радње над 5-годишњом девојчицом у нишком Дечијем културном центру и затражило три године затвора, потврђују из Тужилаштва.

Опширније

Коментара: 0

Продужен притвор Алексинчанину из Дечијег културног центра у Нишу

Јужне вести 07.01.2022.

Основни суд у Нишу је донео решење којим се продужава притвор до 30 дана 64-годишњем мушкарцу из Алексинца, за кога се сумња да је као радник Дечијег културног центра у тој установи вршио недозвољене полне радње према 5-годишњој девојчици.

Опширније

Коментара: 0

Пијани Алексинчанин слетео с пута и ударио у паркирана возила

Јужне вести 28.12.2021.

Саобраћајци у Алексинцу задржали су мушкарца који је возио са 1,97 промила алкохола у крви, слетео с пута и ударио у три паркирана возила, а том приликом нико није повређен.

Опширније

Коментара: 0

Кривична пријава за тешку крађу у Алексинцу, провалио у млин и украо 15 електромотора

РТС 22.12.2021.

Због сумње да је провалио у један млин у Алексинцу и украо 15 електромотора, осам млинских ваљних столица, левак за млин са два електромотора, два бројила за електричну енергију, ормар са електричним сколпкама, алат за поправку млина и другу опрему за млин против 27-годишњег мушкарца биће поднета кривична пријава.

Опширније

Коментара: 0

Продужен притвор петорици осумњичених за убиство породице Ђокић

Јужне вести 18.12.2021.

Виши суд у Нишу продужио је за још 30 дана притвор првоокривљеном Г. Џ. и његовим синовима, као и браћи К. М. и А. М. који се терете за учешће у убиству трочлане породице Ђокић, чија су тела пронађена пре два и по месеца у атару села Моравац код Алексинца, потврђено је Јужним вестима из Вишег суда.

Опширније

Коментара: 0

<<<23456>>>Total: 781  Displaying: 31 - 40

Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима