Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Crna hronika

Crna hronika



<<<6970717273>>>Ukupno: 781  Displaying: 701 - 710

Poginuo rudar u "Lubnici"

Izvor: B92, Tanjug, Novosti, Blic 17.08.2010.

Dejan Milošević (42), nadzornik smene u zaječarskom podzemnom ležištu uglja "Lubnica", iz sastava JP Podzemna eksploatacija uglja "Resavica", poginuo je u utorak u jami tog rudnika, na dubini od oko 400 metara.

Opširnije

Komentara: 0

Voz iskočio iz šina u Srezovcu

Foto i tekst: Milan Terzić 15.06.2010.

Srezovac 14.06. Danas, oko 14h u naselju Srezovac (opština Aleksinac), došlo je do iskakanje dva poslednja vagona teretnog voza, koji je saobraćao na međunarodnoj pruzi Beograd - Niš. Ovom prilikom uništena je pruga u dužini od preko 400 metara. Uništena su takođe četiri stuba za elektrifikaciju pruge. Prema podacima koji su do sada zvanično saopšteni, prilikom ove nezgode niko nije povređen. Saobraćaj je prekinut u oba smera, a na terenu su prisutne ekipe Železnice Srbije, koje utvrđuju…

Opširnije

Komentara: 7

Nova hapšenja u akciji "Armagedon"

Beta 01.06.2010.

U odvojenim akcijama niška policija uhapsila Tadiju K. (75) iz Kraljeva zbog sumnje da je seksualno zlostavljao jedanaestogodišnju devojčicu i Dragana K. (52) iz Niša zbog sumnje da je silovao desetogodišnju devojčicu.

Opširnije

Komentara: 0

Udario u prikolicu traktora i poginuo

Tanjug 27.05.2010.

 U saobraćajnoj nesreći u Aleksincu poginuo je Goran N. (43) iz sela Mozgova koji je "opel kadetom" udario u prikolicu traktora u ulici Lele Popović. U toj nesreći lakše je povređen Dragan M. (49) iz sela Kravlje koji je bio u prikolici traktora. Uzrok nesreće je, kako je navedeno, neprilagođena brzina putničkog vozila. Uviđaj su obavili istražni sudija Osnovnog suda u Nišu i službenici Policijske uprave u Nišu.

Opširnije

Komentara: 0

Sprečen sukob vođa dva kriminalna klana

Tamara Marković-Subota, blic.rs 15.05.2010.

Slučaj eksplozije bombe u Aleksincu u kojoj je na Veliki petak 2. aprila stradao Saša M. (35), bivše vojno lice, razrešen je privođenjem desetorice pripadnika dva suprotstavljena lokalna kriminalna klana, kojima rukovode Dejan L. (42) i Vladica M. (38)

Opširnije

Komentara: 2

Identifikovana žrtva eksplozije

Blic, B. Janačković, Beta 06.04.2010.

Policijska uprava u Nišu saopštila je danas da je Saša M. (35) sa prebivalištem u tom gradu identifikovan kao žrtva eksplozije koja se dogodila u Aleksincu.

Opširnije

Komentara: 3

Jedna osoba poginula u eksploziji u Aleksincu

Tanjug 03.04.2010.

Jedna osoba je poginula u jakoj eksploziji u Aleksincu, u dvorištu kuće u ulici Drakčeta Milovanovića, saopštila je danas niška policija. Zamenik predsednika Višeg suda u Nišu Saša Dujaković rekao je agenciji Tanjug da se utvrđuje identitet stradalog i uzroci eksplozije koja je uznemirila Aleksinčane sinoć oko 20 časova. Eksplozija se dogodila u dvorištu kuće u ulici Drakčeta Milovanovića 86, a od snažne detonacije popucala su stakla na okolnim objektima, rekao je Dujaković. Telo…

Opširnije

Komentara: 1

Za ubistvo bivše devojke 30 godina zatvora

TANJUG, Blic 26.03.2010.

Krivično veće Višeg suda u Nišu osudilo je Ivicu Panića (31) iz aleksinačkog sela Gornji Ljubeš na 30 godina zatvora zbog ubistva svoje bivše devojke, šesnaestogodišnje Suzane Savić, saopšteno je danas u tom sudu.

Opširnije

Komentara: 0

Skok u smrt

Kurir 16.03.2010.

I. N. (28), iz Donjeg Suhotna kod Aleksinca, u nedelju uveče ubila se skočivši sa četvrtog sprata zgrade u centru Niša, a istraga tek treba da pokaže da li je samoubistvu prethodila svađa u kojoj je povređen njen verenik, s kojim je nesrećna devojka poslednji

Opširnije

Komentara: 0

Bačena bomba na "Srpsku kafanu"

TANJUG 19.02.2010.

Na "Srpsku kafanu" u Aleksincu, rano jutros je bačena eksplozivna naprava, a u tom incidentu niko nije povređen, saopštila je niška policija. "Srpska kafana" nalazi se u Ulici Momčila Popovića, a kako navode iz policije, u samom objektu pričinjena je znatna materijalna šteta. Incident se dogodio oko četiri časa. Policija intenzivno radi na otkrivanju napadača i utvrđivanju svih okolnosti tog incidenta koji je uznemirio Aleksinčane.

Opširnije

Komentara: 0

<<<6970717273>>>Ukupno: 781  Displaying: 701 - 710

Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima