Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Crna hronika

Crna hronika



<<<12345>>>Ukupno: 781  Displaying: 11 - 20

Produžen pritvor dvojici Džonića zbog ubistva porodice Đokić

Danas 06.05.2022.

Viši sud u Nišu produžio je pritvor za još mesec dana Goranu i Stefanu Džoniću koji su osumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić iz Aleksinca, potvrđeno je u ovom sudu za Danas.

Opširnije

Komentara: 0

Osumnjičenom za brutalno ubistvo tročlane porodice na Đurđevdan ističe pritvor

Kurir 04.05.2022.

Goranu Džoniću 6. maja, na Đurđevdan, ističe pritvor, a još se i ne nazire sudska sudbina trostrukog ubistva porodice Đokić iz Aleksinca.

Opširnije

Komentara: 0

Novi detalji tuče u Aleksincu u kojoj je nastradao Aleksa Stojmenović

Branko Janaćković, Blic 01.05.2022.

Porodica O. P. (19) iz Aleksinca, osumnjičenog da je maja prošle godine u masovnoj tuči na rođendanskoj proslavi u kafani Oaza u tom gradu rukom zadao udarac Aleksi Stojmenoviću (26) od kojeg je on preminuo, iznela je nove detalje iz istrage koji, po njihovom mišljenju, ukazuju na drugačiju sliku ovog događaja.

Opširnije

Komentara: 1

Saslušan vlasnik šarplaninca koji je izujedao ženu iz Aleksinca

Telegraf 30.04.2022.

Odvezli smo je u aleksinačku bolnicu, tu su joj sanirali rane, a zatim je uputili u Niš na Kliniku za plastičnu hirurgiju gde je operisana - ispričao je suprug preminule.

Opširnije

Komentara: 0

Tužilaštvo u Aleksincu: Protiv Rasima Ljajića se ne vodi istraga

Danas 30.04.2022.

Osnovno javno tužilaštvu u Aleksincu negiralo je danas informacije u delu javnosti da je na mestu saobraćajne nesreće, u kojoj je poginuo Branko Gogić (45), direktor preduzeća Emisiona tehnika i veze i funkcioner Socijaldemokratske partije Srbije, a teško povređen Rasim Ljajić, predsednik SDPS i bivši potpredsrdnik Vlade, navodno nađeno dva miliona evra i da se protiv Ljajića vodi istraga.

Opširnije

Komentara: 0

Colarić iz rudnika „Soko“: Nadležni su znali da je opasno da se radi (Video)

Nova S 10.04.2022.

Darko Zlatković (43), Nenad Trivunac (37), Petar Petrović (31), Radovan Grujić (47), Branko Čokorilo (57), Branislav Zlatanović (54), Bratislav Živković (59) i Bojan Stajić (34), pre tačno sedam dana poginuli su u rudniku "Soko" i za sobom ostavili 18-oro dece.

Opširnije

Komentara: 0

Vraćena optužnica protiv oca i sina zbog ubistva porodice Đokić

RTS 08.04.2022.

Veće Višeg suda u Nišu vratilo je optužnicu protiv Gorana Džonića i njegovog sina Stefana zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu tročlane porodice porodice Đokić iz Aleksinca radi otklanjanja nedostataka, odnosno dopune, saopštio je Viši sud u Nišu.

Opširnije

Komentara: 0

Šestorica stradalih iz Aleksinca, po jedan iz Vranja i Sokobanje

N1 01.04.2022.

U rudniku "Soko" kod Sokobanje jutros je došlo do eksplozije metana kada se obrušio deo jame. U nesreći je poginulo osam rudara, saopštilo je Ministarstvo rudarstva i energetike.

Opširnije

Komentara: 0

Direktor Aleksinačkih rudnika: Svi rudari u rudniku „Soko“ stradali zbog gušenja metanom

Danas 01.04.2022.

“Svi rudari u rudniku ‘Soko’ nastradali su od posledica gušenja, usled povećane koncentracije metana. Nijedan od njih nema fizičkih povreda“, kaže za Danas direktor Aleksinačkih rudnika Nemanja Denić. Najmlađi nastradali rudar imao je 31 godinu

Opširnije

Komentara: 0

Nesreća u rudniku "Soko", osam rudara stradalo, više od 20 povređeno

RTS 01.04.2022.

U rudniku mrkog uglja "Soko" kod Sokobanje obrušio se deo jame i rudari su ostali zarobljeni, saznaje RTS. Direktor Doma zdravlja Aleksinac Rodoljub Živadinović kaže za RTS da je stradalo osam rudara, a da je oko 20 njih povređeno.

Opširnije

Komentara: 0

<<<12345>>>Ukupno: 781  Displaying: 11 - 20

Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima