Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica
Oglas je istekao ili ne postoji

Uspešne žene Aleksinca

Došlo neko čudno vreme, odeš kod direktora na razgovor, a on nema sekretaricu, nema zakazivanja, baneš odmah na njegova vrata, a imaš i tu čast da ti lično skuva kafu. Pa, gde to ima!?

Opširnije

Služio sam samo svome narodu

Sumorno osmomartovsko jutro, još uvek deca nose cveće učiteljici, a i mi ostali ispunjavamo svoju dužnost prema nežnijem polu. Ispred ulaza u Domu kulture nervozna masa nestrpljivo čeka svoju dozu vakcinacije, a poznata ljudska figura sa prekrštenim nogama i cigarom, u nekarakterističnom raspoloženju progovori drhtavim glasom: - Gidro, toliko od mene, odslužio sam svome narodu?!

Opširnije

Kolumna Miodraga Tasića: Država protiv mafije!

Otkako znam za sebe, a nije malo, kod nas se vodi kontinuirana borba države protiv kriminala. Tako je bilo do pre dvadesetak godina, a u poslednje dve decenije država vodi nemilosrdnu borbu protiv mafije!

Opširnije

Nožem izbo muškarca iz Aleksinca

Pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, brzom i efikasnom akcijom uhapsili su R. Č. (1962) iz okoline Aleksinca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Opširnije

In memoriam: Dragan Radovanović Radovana

Danas nas je napustio čuveni aleksinački fudbaler Dragan Radovanović - Radovana.

Opširnije

Almina kupila "pivaru"

Konačno lepe vesti stižu iz nekadašnje Aleksinačke pivare. Naime, jedan deo poseda je konačno dobio novog vlasnika, a to je preduzeće Almina doo iz Aleksinca.

Opširnije

Vozač socijalne ustanove optužen da je izazvao udes u kom je poginula negovateljica

Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu podnelo je optužni predlog protiv Tihomira Ukića (57) iz ovog grada zbog sumnje da je 25. juna 2019. godine na putu Prćilovica - Donji Adrovac izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula Snežana Milić (52), negovateljica aleksinačke Ustanove za decu i mlade "Hristina Markešić", a povređeno je dvoje štićenika.

Opširnije

Spajaju se dom zdravlja i bolnica u Zdravstveni centar

Odlukom Vlade Srbije domovi zdravlja i opšte bolnice u 6 lokalnih samouprava na jugu zemlje spojiće se u jednu instituciju - Zdravstveni centar. Jedinstveni centar dobiće Aleksinac, Pirot, Prokuplje, Leskovac, Vranje i Surdulica.

OpširnijePrijatelji sajta

Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima