Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica
Oglas je istekao ili ne postoji

Tela Đokića su pronađena u blizini zapaljenog „pasata“

U ataru sela Moravac danas je pronađena ruka koja viri iz šipražja, a prema prvim informacijama, sumnja se da ovo otkriće ima veze s nestankom porodice Đokić iz Aleksinca.

Opširnije

Vlasnik menjačnice sa ženom i ćerkom poslednji put viđen u nedelju

Vlasnik jedne menjačnice u Aleksincu G. Đ. (57), njegova supruga G. Đ. i ćerka (25) nestali su u nedelju.

Opširnije

Žitkovac dobija novu radnu zonu - Na više od 150 hektara gradiće se fabrike, trgovinske radnje, hoteli

Uprava Opštine Aleksinac stavila je na rani javni uvid plan detaljne regulacije za industrijsku zonu Žitkovac koji obuhvata površinu od oko 130 hektara.

Opširnije

Za "skidanje crne magije" muškarcu uzeli 4,3 miliona dinara

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Aleksincu intenzivnim operativnom radom rasvetlili su prevaru i uhapsili pet osoba osumnjičenih da su od tridesetšestogodišnjeg muškarca iz okoline Aleksinca uzeli više od 4,3 miliona dinara.

Opširnije

Desetočlana porodica živi samo od dečijeg dodatka za jedno dete

Desetočlana porodica Stošić iz sela Katun kod Aleksinca koju čine samohrana majka Milica (28), deca Martina (6), Dobrila (7), Anđela (8), Miličina braća Predrag (9), Ivan (10) koji boluje od epilepsije i vidi samo 10 posto, Sara (15) koja je ometena u razvoju i slabovida i Miloš (26), majka Ljiljana (49) i očuh Vojislav (62).

Opširnije

Niš ekspres poskupeo cenu karata tik pred početak školske godine

Nove cene karata prevoznika Niš ekspres još jednom potvrđuju ono što je odavno svima jasno, a to je da opština Aleksinac mora pod hitno da pronađe alternativu i dovede drugog prevoznika da obavlja prigradski i međugradski saobraćaj.

Opširnije

90 žena dobilo otkaz u Grameru

Jelena Milošević članica GO Stranke slobode i pravde je ispred fabrike Gramer u Aleksincu upitala nadležne kako je došlo do toga 90 žena iznenada dobije otkaz!

Opširnije

Kolumna Marije Ilić: X ili Y

Šta se dočeka?! Malo nam je svih nevolja koje su zadesile naš grad i svih sabranih (ne)dela onih koji ga vode, samo su nam falili migranti!

OpširnijePrijatelji sajta

Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima