Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Agencija za knjigovodstvo i naplatu potraživanja Clavis net

17.11.2015.
Agencija za knjigovodstvo i naplatu potraživanja Clavis net

CLAVIS NET DOO KNjAŽEVAC je srpska firma osnovana 2002. godine.
Firma je postojana , koja se razvija - a taj trend se održava i dalje.Vođeni principima pouzdanosti, poverenja i posvećenosti, uspostavili smo čvrste odnose s našim partnerima i klijentima što je dovelo do uzajamnog razvoja i neprestanog poboljšanja.
Koristimo vrhunsku informacionu tehnologiju, sa stručno - profesionalno licenciranim kadrom i timskim radom obezbeđujemo organizovano i pravilno vođenje posla.
Iskustvo od preko 25 godina u poslovanju, znanje, poznavanje propisa i Zakona u kombinaciji sa najnovijim tehnologijama su naša preporuka.Nase osnovne delatnosti su:
AGENCIJA ZA KNjIGOVODSTVENE USLUGE
Profesionalnim pružanjem usluga najvišeg nivoa iz oblasti administrativno-ekonomsko-finansijsko pravnog segmenta poslovanja, od osnivanja pa tokom celog njenog postojanja, na ekonomičan način omogućava preduzećima i preduzetnicima da se u celosti posvete svojoj osnovnoj delatnosti, a administraciju da sa poverenjem prepuste Agenciji.
POMOC PRI IZRADI I IZRADA BIZNIS PLANOVA
ZA POTREBE BANAKA I FONDOVA
-radi apliciranja i povlačenja sredstava na ime kredita , donatorskih i bespovratnihsredstava.
ZA POTREBE NACIONALNE SLUŽBE ZA ZAPOŠLjAVANjE
-za Konkurs za dodelu subvencije za otvaranje novih radnih mesta,
-za Konkurs za dodelu subvencije za samozapošljavanje...
AGENCIJA ZA NAPLATU POTRAŽIVANjA
Delatnost Agencija za naplatu potraživanja je usluga kao i svaka druga, definisana klasifikacijom delatnosti i kao takva je legalna. Rad je regulisan Zakonom o privrednim društvima i Zakonom o obligacionim odnosima.
Razvili smo niz specijalizovanih usluga krojenih po zahtevu tržišta i svojih klijenata.Spoj knjigovodstvenih i usluga naplate duga, svakako je idealna kombinacija.Svaku uslugu koju pružamo prilagođavamo potrebama korisnika i konkretnim okolnostima, dok istovremeno revnosno izvršavamo sve potrebne korake, ne ispuštajuči iz vida glavni cilj našeg angažmana - pravovremenu, urednu i sigurnu naplatu potraživanja svojih klijenata. Usluge pružamo na teritoriji cele Srbije.
PREUZIMANjE I PRODAJA FIRMI
Preuzimanje firmi se obavlja zakonskim putem od strane sadašnjeg vlasnika na drugo fizičko ili pravno lice, bez obzira da li je firma u blokadi ili ne.Nakon preuzimanja oslobađamo Vas obaveza.
Prodaja već registrovanih firmi.

USLUGA REGISTRACIJA FIRMI
U najkraćem mogućem roku pružamo  profesionalnu uslugu , što zahteva strogo poštovanje pravne forme , rokova i postupaka pred državnim ustanovama.
PRUŽAMO SVE USLUGE U AGENCIJI ZA PRIVREDNE REGISTRE
Osnivanje privrednih društava
Osnivanje radnji
Osnivanje udruženja i klubova
Kod postojećih privrednih društava(preduzeća) i radnji izrađujemo elektronske obrasce, odgovarajuće akte(odluke, ugovori i slično) i upisujemo u registar APR-a:
OSTALE USLUGE
Za strane investicione kompanije i nerezidente u Srbiji:
Uslužna funkcija direktora
Iznajmljivanje sedišta privrednog društva ili preduzetnika
Uslužni prijem pošte

BESPLATNA USLUGA AGENTA BANKE ZA DOBIJANjE SVIH VRSTA KREDITA
krediti za preduzeća i preduzetnike, krediti za penzionere,zaposlene i poljoprivrednike...
vvv.clavis-net.com
[email protected]
019/731-499

tel 019731499

[ Kontakt ]