Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Društvo

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 1172  Displaying: 31 - 40

Sve škole u zelenoj zoni, maske i dalje obavezne u učionicama

30.08.2021.

Sve osnovne i srednje škole u Nišavskom, Topličkom i Pirotskom okrugu u zelenoj su zoni, pa će đaci od 1. septembra pratiti nastavu iz klupa i časovi će trajati 45 minuta, kaže v. d. načelnika Školske uprave Predrag Nešović.

Opširnije

Komentara: 3

Ovo je ulica „Vuka Karadžića“ (ona izrovana pa zaboravljena)

Marija Ilić 23.08.2021.

Ovo je ulica „Vuka Karadžića“ (ona izrovana pa zaboravljena), a ovo je zgrada broj 17, ulaz prvi. Ne, ovde ne živi Erik, učenik koji živi dvostruki život pa kad Erik pojede bananu događa se neverovatna promena i postaje Bananamen.

Opširnije

Komentara: 0

Samohranoj majci troje dece otkaz u Grameru SMS-om

N1 20.08.2021.

Iz opštine Aleksinac preneli su uveravanja iz kompanije Gramer, da ova fabrika ne planira dalja otpuštanja i praktično demantovali navode Udruženih sindikata „Sloga“. Iz ovog sindikata, koji ima podružnicu u fabrici, tvrde da je radnicima usmeno saopšteno ne samo da će još njih biti otpušteno, već i da će postepeno firma prestati sa radom zbog ozbiljne finansijske krize.

Opširnije

Komentara: 2

Sindikat Sloga: Zabrinjava haotično stanje u Grameru, pratimo situaciju

N1 18.08.2021.

Udruženi sindikati Srbije Sloga saopštili su danas da sa zabrinutošću prate aktuelnu situaciju u aleksinačkoj kompaniji Gramer u kojoj imaju članstvo, jer posle 90 otkaza ugovora o radu, "što dobrovoljno, što SMS porukama", do kraja godine sledi otpuštanje još 400 radnika i gašenje kompanije koju je država subvencionisala.

Opširnije

Komentara: 2

Meštani sela Trnjana se nalaze u velikom problemu

Aleksinac.net 15.08.2021.

Redakciji portala Aleksinac.net, javio se Igor Latinski kako bi nam predočio problem u kome se nalaze meštani sela Trnjana.

Opširnije

Komentara: 0

Motorni čamci, gliseri i mreže na jezeru (ni)su zabranjeni

Aleksinac.net 13.08.2021.

Na Fejsbuk grupi Aleksinac - Aleksinac pojavio se snimak sa Bovanskog jezera na kome se vide pojednici koji svojim motornim plovilima uživaju u letnjim zanimacijama. Ono što je važno je da su takve aktivnosti na jezerima zabranjene!

Opširnije

Komentara: 0

Smirila se epidemija korona virusa u aleksinačkom selu Trnjanu

Niške vesti 10.08.2021.

Epidemija korona virusa koja je sredinom prošlog meseca krenula da se širi među učenicima i nastavnicima osnovne škole u aleksinačkom selu Trnjanu zaustavila se nakon što je obolelo petoro zaposlenih u školi i desetoro učenika, rekao je epidemiolog i direktor Doma zdravlja Rodoljub Živadinović.

Opširnije

Komentara: 0

Sinergija znanja i novo zapošljavanje

Opština Aleksinac 03.08.2021.

Udruženje ENECA u partnerstvu sa Vojvodina metal klasterom realizuje projekat „SoK - Sinergija znanja i novo zapošljavanje u konkurentnim MSP“ u okviru programa „Norveška za vas“ koji finansira Vlada Norveške, a sprovodi Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS).

Opširnije

Komentara: 0

Rukovodstvo UNS-a posetilo medije na jugu Srbije

Jug pres 30.07.2021.

“Kada se činilo da je život stao, ostali su pre svih lekari i novinari kao neka vrsta zadnje odbrane i nade da će pandemija biti zaustavljena i da će biti zaustavljeni strahovi koji su zahvatili čitav svet”, rekao je predsednik Udruženja novinara Srbije Živojin Rakočević na tribini u Aleksincu „Novinarstvo u vreme koronavirusa” koju su organizovali Udruženje građana Centar za regionalni razvoj „DARS” iz Aleksinca i Društvo za informisanje „Al pres”.

Opširnije

Komentara: 0

Direktor kaže da voda nikad nije bila isključena

29.07.2021.

Posle jučerašnjeg teksta o problemima sa vodosnabdevanjem na aleksinačkoj deponiji oglasio se i direktor Dalibor Marković.

Opširnije

Komentara: 0

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 1172  Displaying: 31 - 40

Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima