Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Završeni pekarski dani

rss

24.10.2011. Izvor: sajt Opštine Aleksinac

Uručivanjem nagrada i priznanja i bogatim kulturno-umetničkim programom, u petak su u Domu kulture završeni "Pekarski dani", trodnevna manifestacija, koja je, kako ističu organizatori, već postala prepoznatljiva širom Srbije.

Završeni pekarski dani

U organizaciji Poljoprivredne škole "Šumatovac", 6. po redu "Pekarski dani" počeli su u sredu, 19. oktobra. Na otvaranju manifestacije, koja je odavno premašila svoj prvobitni cilj i postala brend aleksinačke opštine, govorili su direktor Poljoprivredne škole, Slavoljub Veličković i predsednik opštine Ivan Dimić.

U okviru manifestacije "Pekarski dani", u četvrtak je u opštinskoj sali održano predavanje na temu "Implementacija HASAP standarda". Predavač je bila Dušica Stanković, stručni saradnik Jugoinspekta iz Beograda, sertifikacione firme koja se bavi kontrolom kvaliteta prehrambenih proizvoda.

Pored učenika Poljoprivredne škole "Šumatovac" i aleksinačkih privrednika, predavanju su prisustvovali i gosti iz Privredne komore Niš, Zajednice preduzetnika i Unije pekara.

Gosti ovogodišnje manifestacije bili su predstavnici srednje škole "Kiro Burnaz" iz Kumanova.


Komentara: 0


# predsednik opštine Ivan Dimić škole Slavoljub Veličković pekarski dani
@ 

[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}