Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Demokratska stranka pokrenula peticiju za meštane Tešice

rss

24.02.2014. D. Ostojić

Meštani Tešice su proteklih meseci oštećeni za nekoliko važnih segmenata za opstanak i razvoj ove mesne zajednice.

Demokratska stranka pokrenula peticiju za meštane Tešice

Tako misle predstavnici Demokratske stranke koji peticijom pokušavaju da pomognu Tešičanima.

"Tešica je posle mnogo godina izgubila pravo na prihode od lokalne pijace koja je važan regionalni centar za trgovinu stokom. Tešica je izgubila i fudbalski klub. Tačnije, fudbalsku klub je ugašen, a nekada je bio jedan od uspešnijih. Mi u Demokratskoj stranci pokretanjem peticije želimo da apelujemo na lokalnu vlast u Aleksincu da reši ove probleme. Da se mesnoj zajednici vrate prihodi od pijačne zakupnine i da se ponovo aktivira F.K.Tešica" ističe Vladica Milovanović Šime, predsednik IO OO DS Aleksinac i jedan od inicijatora peticije.

Demokrate ističu i to da su za petak planirali razgovor sa meštanima Tešice i dogovor za dalju saradnju u cilju rešavanja ovih problema.

 

Komentara: 5


# DS Vladica Milovanović Šime Tešica
@demokrate @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  Nikola 24.02.2014.
  DS resava probleme samo ovim pute i pred izbore ali ih nikad ne resi. Sto se tice kluba ljudi iz DS-a su ga rasturili a novac se svakako vraca u selo u svrhu renoviranja objekata, renoviranja i ulaganje u pijacu ...

 • (+0) (-0)

  asdf 25.02.2014.
  Novac je prebacen da vasi iz DS-a u to vreme nebi mnogo krali.

 • (+1) (-0)

  Boban 25.02.2014.
  Demokratska stranka nije na vlasti u lokalu 12 godina, I sigurno nije kriva za propadanje Aleksinacke opstine. Sada se postavlja jedno prosto pitanje, ko ce biti kriv za jos dve godine propadanja? Ali nudite fer, nemojmo I tada Demokratska pa Demokratska.

 • (+1) (-0)

  Nikola ti si naprednjak u mesnu zajednicu si 25.02.2014.
  Nikola ti si u Naprednu stranku i u mesnu zajednicu u Tesicu. Sto sad ne uradite nesto za selo nego ne smete od politicara da pisnete.
  Svi ste cutali kad gasili klub i kad uzeli pijacu. Od Nese ne smete da pisnete. Znas da sam te uvek podrzavao ako sad ne uradite nesto ima da glasam za Dver.
  Ivan

 • (+0) (-0)

  Nikola 25.02.2014.
  Ivane to sto pricas je besmisleno. Prvo mi od Nese uvek dobijamo sve sto zatrazimo. Koristimo njihov budzet kao da je nas. Sve sto nam zatreba uvek su na odobrili. A to sto ucenjujes za koga ces da glasas samo pokazuje kakav si ljigavac. A i mislim da si naleteo na pogresnog Nikolu nisam ja taj koga si ti podrzavao.


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}