Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Rugla Aleksinca - drugi deo

Priča o poznatim gradskim ruglima se nastavlja, predstavićemo vam bezbroj lokacija za koje jednostavno ne postoji objašnjenje šta dalje sa takvim objektima.

Opširnije

Rugla Aleksinca - prvi deo

Svi dobro znamo da je Aleksinac poznat po raznim gradskim ruglima. Postoje bezbroj lokacija za koje jednostavno ne postoji objašnjenje šta dalje sa takvim objektima.

Opširnije

Utvrđene cene parkiranja za motorna vozila u Aleksincu za 2021. godinu

Na 13. sednici Opštinskog veća utvrđene su cene parkiranja za motorna vozila u Aleksincu za 2021. godinu.

Opširnije

Braća iz prvog prstena obezbeđenja Slobodana Miloševića

Rođena braća Stojanović, Aleksandar i Vladan, iz sela Rutevac kraj Aleksinca, podnela su na proleće 2000. godine molbu da zajedno služe vojni rok. Nadležne vojne službe Vojske Jugoslavije napravile su presedan i ispunile im želju. Verovatno prvi put su poslale dva brata, a da nisu blizanci, na odsluženje istog dana u istu kasarnu i to već u septembru te godine. Aleksandar je imao 21, a Vladan tek nešto više od 18 godina.

Opširnije

Prevarantska priča o falsifikovanju dokumenata i krađi (Video)

Na jutarnjem programu televiziji Hepi gosti su bili Milan Veljković iz Aleksinca i Bojana Savić iz Niša, njih povezuje što su bili žrtve prevaranata.

Opširnije

Milorad iz Tešice dao život da spasi sina

Danas oko 10.30 je u selu Tešica kod Aleksinca došlo do tragedije kada je Milorad A. (45) poginuo prilikom eksplozije ručne bombe. Tom prilikom je i njegov sin (8) zadobio povrede glave.

Opširnije

Uspešne žene Aleksinca

Došlo neko čudno vreme, odeš kod direktora na razgovor, a on nema sekretaricu, nema zakazivanja, baneš odmah na njegova vrata, a imaš i tu čast da ti lično skuva kafu. Pa, gde to ima!?

Opširnije

Kolumna Miodraga Tasića: Država protiv mafije!

Otkako znam za sebe, a nije malo, kod nas se vodi kontinuirana borba države protiv kriminala. Tako je bilo do pre dvadesetak godina, a u poslednje dve decenije država vodi nemilosrdnu borbu protiv mafije!

OpširnijePrijatelji sajta

Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima