Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Varvari protiv civilizacije

Oružani sukob na prostoru Ukrajine, koji Rusi nazivaju specijalnom operacijom, a sama Ukrajina ga tumači agresijom, ratom, pa sve do navoda demokratskih zapadnih zemalja koji ovaj sukob ponekad označavaju i genocidom nad ukrajinskim narodom a ruskog predsednika Putina izjednačavaju s Hitlerom, zaista stvara velike nedoumice kod neupućenog posmatrača. Kakvi su u ogromnoj većini ma gde živeli.

Opširnije

Radnik građevinske firme se obesio o skelu u školi

Pedesetpetogodišnji muškarac iz aleksinačkog sela Prćilovica, pronađen je danas oko deset sati obešen o skelu na gradilištu OŠ „Ljupče Nikolić“ u Aleksincu. Nesrećnog čoveka pronašle su njegove kolege, koje su se nakon pauze za doručak, vratile da nastave radove.

Opširnije

Tužilaštvo tvrdi da nema osnova za krivično gonjenje za nesreću u rudniku 'Soko'

Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu saopštilo je 27. jula da je donelo odluku da nema osnova za pokretanje krivičnog postupka protiv bilo kog lica u slučaju pogibije osam rudara u aprilu u rudniku mrkog uglja "Soko" kod Sokobanje na istoku Srbije.

Opširnije

Znate li ko je Milan Lazarević - Tone?

To je sasvim običan dečko koji je očitao lekciju dvadesetorici aktivnih košarkaša na turniru 3x3 u šutiranju za tri poena, osvojivši drugo mesto.

Opširnije

Kolumna Miodraga Tasića: Uludo bacanje para

„Izbori u Srbiji biće zapisani u istoriji. Kao dokaz da je ovako nešto još moguće“!

Opširnije

Jedna osoba poginula, više povređeno, pri sudaru automobila i kamiona kod Subotinca

Jedna osoba je poginula, a više povređeno u sudaru automobila i kamiona koji se dogodio na putu Aleksinac–Sokobanja kod sela Subotinac, nezvanično prenosi RTS.

Opširnije

Preminuo Tomislav Lepopojić: Bio je divan profesor

Profesor Tomislav Lepopojić je jedan od profesora koji će mnogim generacijama Aleksinačke gimnazije ostati u lepom sećanju. Profesor koga smo voleli i poštovali kao profesora i bili sigurni da je reč o čoveku koji je misionario obrazovanje.

Opširnije

Nepropisno parkiran "pauk" u Aleksincu viralni hit u Srbiji

Meštani Aleksinca primetili su da je vozilo koje služi kao kazna za nepropisno parkirane automobile upravo nepropisno parkirano

OpširnijePrijatelji sajta

Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima