Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica
Ne možete pretraživati/komentarisati tako često

Nintendo DS Lite konzola + R4 Ultra kartica

19.07.2010.
Nintendo DS Lite konzola + R4 Ultra kartica

Nintendo DS Lite konzola (crne boje), izuzetno očuvana i dolazi u kompletu sa R4 karticom (ko ne zna šta je R4 neka pogleda video fajl http://www.youtube.com/watch?v=wGlg17OXyJE ) , punjačem, originalnom torbicom, olovkom, propratnim dokumentacijama i kutijom.

Nintendo je pored jake konkurencije izbacio na tržište ovu konzolu i borio se za isto tržište kao i Sony PSP koji je sa tehničke strane jača konzola ali se pokazalo da su kupci željno iščekivali konzolu poput Nintendo DS Lite koja ima ekran osetljiv na dodir što im je omogućilo da mnogo bolje pokriju tržište igricama poput Age Of Empires, Sims itd... gde je Sony kaskao. Takođe Nintendo ima jedini licencu za izdavanje igrica iz Mario Bros kolekcije a ujedno je izdao i Sonic seriju igara.

Posebno nostalgičari a i mala deca će izuzetno uživati u ogromnom broju igrica tipa Super Mario Bros, Mario Kart, Zelda, Donkey Kong kao i Sega Sonic. Do sada postoji više hiljada igara za Nintendo DS Lite.

Konzola je korišćena 2 meseca i sačuvana je u perfektnom stanju (pogledati priloženu fotografiju). Razlog prodaje je taj što sam u međuvremenu kupio Nintendo DSi konzolu zbog potreba WiFi.

Na sajtu http://www.nintendo.in.rs možete pogledati opise mnogih igara na srpskom jeziku koje su se pojavile za Nintendo DS konzole.

Cena 13999.00

tel 063/627-987




[ Kontakt ]


 

Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima