Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Друштво

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Total: 1101  Displaying: 31 - 40

Холдинг компанија ПИК Алексинац продаје хотел и рудничку мензу

Екапија 27.02.2021.

Агенција за лиценцирање стечајних управника огласила је продају покретне и непокретне имовине Холдинг компаније ПИК Алексинац.

Опширније

Коментара: 0

За викенд тржни центри, кафићи и ресторани раде до 14 часова

РТС 26.02.2021.

На седници Кризног штаба одлучено је да ће тржни центри, кафићи и ресторани у целој земљи током викенда радити до 14 часова.

Опширније

Коментара: 1

Марковић: Предузеће би било у проблему да нисам тако поступио

Вечерње новости 25.02.2021.

Само четири месеца од кад је Виши суд донео ослобађајући пресуду, директор ЈКП "Комуналне услуге" у Алексинцу Будимир Марковић мораће поново да доказује своју невиност.

Опширније

Коментара: 0

Директору алексиначких комуналаца који је повећао плате радницима судиће се опет

Јужне вести 23.02.2021.

Директор алексиначког предузећа ЈКП Комуналне услуге био је ослобођен оптужбе да је без основа повећавао плате запосленима, али неправноснажном одлуком Вишег суда у Нишу. Више јавно тужилаштво тужилаштво тражи и затворску и новчану казну, па се жалило на ослобађајућу пресуду и Апелациони суд је суђење вратио на почетак.

Опширније

Коментара: 0

Боравак у вртићу на југу најскупљи у Алексинцу

Јужне вести 15.02.2021.

У свим предшколским устновама на југу Србије родитељи плаћају 20 % пуне цене вртића, али је та економска цена највећа у Алексинцу, па је и боравак скупљи у овој малој неразвијеној општини, него у већим градовима на југу.

Опширније

Коментара: 3

Пријавите се за пролећну акцију поделе садница

12.02.2021.

Алексинац се налази на списку где ће на пролеће бити подела садница и овим путем желимо да обавестимо све грађане да припреме локацију за садњу своје саднице коју ће моћи да преузму бесплатно. Уз садницу ће бити достављено и упутство за садњу као и везица за име и датума садње, за оне који се са садњом до сада нису сусрели.

Опширније

Коментара: 0

Корона на хирургији алексиначке болнице - 12 позитивних збринуто

Јужне вести 12.02.2021.

Да је пре две недеље ковид потврђен код 8 пацијената, међу којима двоје оперисаних и 6 оних који су чекали за операцију, као и 4 радника хируршког одељења Опште болнице у Алексинцу, потврдио је за Јужне вести директор те установе Горан Видић. Додаје да су они са средње тешком клиничком сликом пребачени у крушевачку ковид болницу, где се и сада налазе.

Опширније

Коментара: 0

Фалсификатор из Сремске Митровице продао шећерни сируп вртићу у Алексинцу, победио на тендеру ниском ценом

Вечерње новости 11.02.2021.

Лажни мед који пакује Пољопривредно газдинство Вученовић из Сремске Митровице, који је стигао у Предшколску установу у Алексинцу. Запослени у вртићу су га наручили на тендеру, а посумњали су у његов квалитет због необичне густине и специфичног укуса бомбона.

Опширније

Коментара: 0

Анита Николић из Добрујевца има церебралну парализу, њен пут у школу је спречила бирократија

Вечерње новости 11.02.2021.

Једном речју Анита Николић (15) из Добрујевца код Алексинца је тинејџерка као и свака друга, али... Анита болује од церебралне парализе и креће се уз помоћ колица. Ипак, не жели да одустане од школовања па је уписала Средњу школу за ученике са посебним потребама "Царица Јелена" у Нишу. Њено село је од Ниша удаљено 34 километра и управо та раздаљина од куће до школе непремостива је препрека за Аниту и њене родитеље.

Опширније

Коментара: 0

Из Општине тврде да игралиште званично није ни отворено

10.02.2021.

После писања Алексинац нет о безбедности новог игралишта које се налази на почетку градског парка Брђанка, ова тема је постала занимљива и другим медијима.

Опширније

Коментара: 4

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Total: 1101  Displaying: 31 - 40

Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима