Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Održan humanitarni koncert u okviru akcije "Pomoć za našeg Branislava"

rss

21.06.2013.

Humanitarni koncert posvećen prikupljanju sredstava za akciju "Pomoć za našeg Branislava" je uspešno završen. Učenici i profesori aleksinačke muzičke škole Vladimir Đorđević su izveli dela klasične muzike, Šumana, Šopena, Ravela...

Održan humanitarni koncert u okviru akcije

Voditeljka, Marija Mladenovski je u uvodnoj reči pozdravila posetioce koncerta i zahvalila im na humanom gestu.  Ukupno je izvedeno 20 kompozicija, od kojihe je 4 izveo gradski hor ,, Šumatovac,, na čelu sa dirigenticom Milenom Injac. Učenici i profesori muzičke škole ,,Vladimir Đorđević,, koji su večeras nastupali su: mr Marko Jelenić, Varvara Anastasijević,Ljubica Simonović, Svetlana Karadarević, Aleksa Spasić, Stefan Rakić, Katarina Mihailović, Iva Kostić, mr Saša Arsenkov, Sanja Pavlović, Srđan ĐorđevićNevena Mirčić, Valentina Stanojević i Anđela Milošević.

Na samom kraju prisutnima se obratio profesor Tomislav Bratić koji se u ime porodice Bratić zahvalio svima koji su pomogli da akcija "Pomoć za našeg Branislava" uspe.

Uspehu koncerta su doprineli i vodeći ljudi Centra za kulturu, na čelu sa direktorom Borislavom Jovanovićem koji su se među prvima uključili u akciju.

Akcija se nastavlja, žiro račun za prikupljanje sredstava je  160-0500100230030-17

 

video...

Komentara: 0


# Marija Mladenovski škole Tomislav Bratić Srđan Đorđević Marko Jelenić Vladimir Đorđević Sanja Pavlović
@ 

[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}