Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Nova šansa za mini projekte neformalnih grupa mladih

rss

21.06.2014. Radio Aleksinac

Neformalne grupe mladih od juče mogu da apliciraju sa svojim mini projektima na konkursu koji je raspisala Kancelarija za mlade Opštine Aleksinc, a četiri najbolja projekta koja imaju za cilj poboljšanje života mladih na bilo koji način biće finansirana sa po 35 hiljada dinara.

Nova šansa za mini projekte neformalnih grupa mladih

Prednost ovakvog tipa konkursa ogleda se u tome što na njemu mogu učestvovati mladi ljudi koji iza sebe nemaju neke formalne organizacije ili udruženja, poručuje koordinator Kancelarije za mlade Stefan Đurić i poziva mlade da se udruže i zajedničkim snagama stvore lepše okruženje sebi i svojim vršnjacima.

Neformalne grupe mogu imati najviše pet članova i konkurisati samo sa jednim prjektom. Rok za podnošenje prijava je 14. jul, a nakon toga komisija će odabrati najorginalnije projekte. Kako saznajemo, ove godine komisija će posebnu pažnju obratiti na uređenje sportskih terena i zaštitu životne sredine.

Iz Kancelarije za mlade stiže još jedna lepa vest - u narednih nekoliko dana grad će dobiti teretanu na otvorenom, koja će biti postavljena na popularnom Tašu i biće dostupna svima. Izvođač tih radova biće Javno preduzeće za puteve i stambeno-komunalnu delatnost, a sredstva su obezbeđena iz lokalnog budžeta i Ministarstva omladine i sporta.

 

video...

Komentara: 0


# Stefan Đurić Kancelarija za mlade teretana mladi
@ 

[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}