Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Donacija školskog nameštaja za školu u Grejaču

rss

26.09.2013. izvor: Radio Aleksinac

Zahvaljujući saradnji sa niškom Osnovnom školom „Stefan Nemanja“ jedna učionica u Grejaču je opremljena školskim nameštajem, donacijom ove ustanove iz Niša.

Donacija školskog nameštaja za školu u Grejaču

Delegacija škole predvođena direktorkom Aleksandrom Projević je krajem prošle nedelje boravila u Grejaču i obećala dalju saradnju između prosvetnih radnika i učenika ove dve obrazovne ustanove.

Uspešnoj saradnji je doprinela i Suzana Ristić, koja je radnica obe obrazovne ustanove i koja je rukovodstvo niške škole upoznala sa teškim uslovima za rad u Grejaču.

- Možda nisam bila svesna koliko je to zaista značilo toj deci i školi do petka, dok nismo otišli i dok nismo videli kako su nas oni dočekali i sa koliko sreće su primili naš poklon. Zaista je suvišno pričati o tome kad daruješ, da li je to mnogo, malo, lepo ili ružno. Mislim da svaki poklon, pa makar on bio i u vidu jedne stolice i jedne kutije krede školama, kakvog god da su materijalnog stanja, mnogo znači.

Projevićeva je najavila da će druženje dece ove dve osnovne škole biti nastavljeno kako u Grejaču, tako i u Nišu, a posebnu zahvalnost izrazila je meštanima Grejača koji su delegaciji škole koju vodi priredili srdačan doček.

 

Komentara: 0


# donacija škole
@ 

[ Dodaj komentar ]