Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Grad Rim promovise cistu energiju iz Novog Sada

rss

10.02.2010. D

Grad Rim promovise cistu energiju iz Novog Sada (kad mi nećemo)
 
Medjunarodna konferencija i izlozba o novim izvorima energije u Rimu - u prvom planu tehnologija iz Srbije - dvostepeni mehanicki oscilator akademika Veljka Milkovica!
 
U organizaciji italijanske asocijacije „European Consumers Associations” i uz podrsku Grada Rima i regiona Lacio (Italija), u subotu 13. februara 2010. godine u Rimu odzava se medjunarodna konferencija i izlozba posvecena novim energetskim tehnologijama pod nazivom "Slobodna energija - od teorije do prakse, za ekolosku odrzivost regiona Lacio" koja ima za cilj identifikovanje i promociju onih naprednih tehnologija koje mogu nas ekoloski svet buducnosti uciniti realnim.            

I Srbija na ovom prestiznom skupu predstavljena sa tehnologijom ciste energije - dvostepenim mehanickim oscilatorom akademika Veljka Milkovica iz Novog Sada (www.veljkomilkovic.com).
O
 potencijalu i znacaju upotrebe ciste energije bazirane na efektima dvostepenih mehanickih oscilacija govorice 
predstavnici "Istrazivacko-razvojnog centra Veljko Milkovic" (VEMIRC) iz Novog Sada kao jedini predstavnici ovog dela Evrope koji ce ucestvovati u radu ove konferencije.
 
O znacaju i vaznosti sa kojom organizatori pristupaju prema srpskoj tehnologiji svedoci i cinjenica sto je u prvi plan skupa postavljena tehnologija dvostepenog oscilatora izdvajajuci za njenu prezentaciju najvise vremena (90 minuta),
a na zvanicnom promotivnom materijalu konferencije, i to na naslovnoj strani, predstavljen je akademik Veljko Milkovic sa modelom dvostepenog oscilatora - rucne pumpe za vodu sa klatnom:      
 
S postovanjem.
 
PR & Web tim
Istrazivacko-razvojni centar Veljko Milkovic
 
Bulevar cara Lazara 56
21000 Novi Sad
Srbija


#
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima