Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

UKRALI BAGER!

rss

27.03.2007. G. M. - press

UKRALI BAGER!
Trojica maskiranih mladića pretukla Zorana Jevtića iz Jagodine i otela mu bager koji je nameravao da proda. Razbojnici utovarili bager na kamion tegljač i pobegli! Policija još nije pronašla grdosiju tešku deset tona!

Trojica maskiranih napadača pretukla su Zorana Jevtića (34) i otela mu bager koji je nameravao da proda!

Drski razbojnici utovarili su kod benzinske pumpe u Aleksincu bager na kamion tegljač i pobegli! Iako je posle desetak minuta prijavio krađu, policija nije uspela da pronađe pljačkaše koji su nestali sa grdosijom teškom deset tona!

Zoran Jevtić živi u Jagodini, a bager sa viljuškom koji je nameravao da proda nalazio se na gradilištu kod Aleksinca. Jevtić kaže za Press da je pre nekoliko dana u novinama dao oglas da prodaje mašinu za 7.000 evra.

- Dan posle objavljivanja oglasa kod mene u Jagodinu došla su dva nepoznata mladića. Rekli su mi da su videli bager i da im se svideo. Ostavili su mi kaparu od 3.000 evra uz dogovor da bager preuzmu na benzinskoj pumpi u Aleksincu jer je bio na gradilištu u jednom selu u blizini tog grada - kaže Jevtić i dodaje:

- Kada sam sutradan u dogovoreno vreme, oko 21 sat, došao sa bagerom na benzinsku pumpu, na parking je stigao kamion tegljač i iz njega su izašla trojica mladića sa fantomkama. Odmah su skočili na mene i počeli da me tuku.

Od jednog udarca u glavu sam se onesvestio. Kada sam se posle samo nekoliko minuta osvestio, bio sam u jednom jarku nedaleko od pumpe, sav izubijan! Bagera i kamiona kojim su došli momci u fantomkama nigde nije bilo!

Međutim, tu se nije završila drama ovog Jagodinca! Kada se Zoran ponadao da je najgore prošlo, pojavila su se dva mladića sa kojima je dogovorio prodaju.

- Objasnio sam da su me pre deset minuta pretukli i oteli bager. Međutim, oni su mi pretećim tonom rekli da ih to ne interesuje i da moram da im odmah vratim kaparu. U strahu da ne doživim još jedno batinanje, vratio sam 3.000 evra!

Mladići su seli u "ford" nemačkih tablica i otišli u pravcu autoputa, ka Nišu! Sve se to dešavalo na udaljenom delu parkinga benzinske pumpe u Aleksincu, niko nije video šta mi se dogodilo - priča naš sagovornik.

Zoran je pozvao policiju, koja je stigla za desetak minuta.

- Odmah su krenuli u akciju. Međutim, nisu uspeli da pronađu lopove. Zaista je neverovatno da su pljačkaši sa ogromnim bagerom na transportnom kamionu na autoputu Beograd - Niš jednostavno nestali!

Očigledno se radilo o dobro organizovanoj bandi. Znali su da sa bagerom koji se kreće brzinom od 15 kilometara na čas ne mogu da pobegnu, pa su dovezli i kamion tegljač!

Nisam mogao ni da pomislim da ovako nešto može da mi se dogodi! Da sam bar prodavao neki skupoceni automobil, pa da me pretuku i opljačkaju - kaže očajni Jevtić.


#
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima