Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 7764  Displaying: 1 - 10

Sportski savez Srbije posetio Aleksinac

Večernje novosti 05.06.2020.

Sportski savez Srbije je posetio Aleksinac. Predsednik opštine Nenad Stanković uputio je čelnike SSS u radove na sportskoj infrastrukturi, dok je predsednik Sportskog saveza opštine Aleksinac Bojan Mladenović imao čime da se podiči - košarkaški klub Napredak takmičiće se u Košarkaškoj ligi Srbije.

Opširnije

Komentara: 0

Kolumna Miodraga Tasića: Izbori kad im vreme nije III

04.06.2020.

Korona polako odlazi u istoriju. Makar što se medija tiče. Nema više ni vanrednog stanja, „struka“ se povukla s malih ekrana, vraća se publika na stadione. Zasad maksimalno hiljadu ljudi na tribinama, ali pre korone nije ih bilo ni toliko. Sve se poklopilo s predizbornim aktivnostima. U susret izborima zakazanim za 21. jun tekuće godine!

Opširnije

Komentara: 0

Akcija suzbijanja krpelja na zelenim površinama

04.06.2020.

Opštinska uprava opštine Aleksinac obaveštava građane da će se u četvrtak, 4. juna 2020. godine, izvršiti akcija suzbijanja krpelja na frekventnim zelenim površinama na teritoriji opštine Aleksinac.

Opširnije

Komentara: 0

Vozilo dečije ustanove "Lane" se koristi u predizborne svrhe

Aleksinac.net 03.06.2020.

Na Fejsbuku se pojavila slika na kojoj se vidi vozilo predškolske ustanove "Lane" koje se koristi u svrhu podele paketa penzionerima.

Opširnije

Komentara: 0

Pogon kanadske "Magne" počeo sa radom u Aleksincu, planirano zapošljavanje 1.000 ljudi

RTS 03.06.2020.

U Aleksincu je počeo sa radom pogon kanadske “Magne“, koja proizvodi opremu za automobile. Proizvodiće se presvlake za sedišta za sve automobilske brendove.

Opširnije

Komentara: 0

Premijerka Brnabić danas u poseti Aleksincu, Merošini i Gadžinom Hanu

Južne vesti 03.06.2020.

Nakon što je prošlog vikenda bila u privatno-stranačkoj poseti pirotskom kraju, premijerka Srbije Ana Brnabić danas će biti u Aleksincu, obići kratko Oblačinsko jezero i selo Donji Dušnik u opštini Gadžin Han.

Opširnije

Komentara: 0

Žitelji Rutevca pomažu svom komšiji

Vladimir Miletić 02.06.2020.

U Rutevcu kod Aleksinca nesvakidašnja akcija, meštani sela su se samoinicijativno organizovali kako bi pomogli svojim komšijama, socijalno ugroženoj porodici koja živi u trošnoj kući bez struje i vode, kupatila i osnovnih uslova za život.

Opširnije

Komentara: 0

Ove nedelje se obeležavaju Dani opštine Aleksinac

02.06.2020.

4. i 5. juna obeležiće se Dani opštine Aleksinac. Zbog situacije sa pandemijom koronavirusa broj posetioca na svim događajima je ograničen.

Opširnije

Komentara: 0

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke počeo prikupljanje potpisa za lokalne izbore

02.06.2020.

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke u Aleksincu poziva sve svoje članove i simpatizere da potpisom pruže podršku na izbornoj listi za lokalne izbore.

Opširnije

Komentara: 0

Nekadašnje obeležje grada truli u dvorištu škole

Aleksinac.net 01.06.2020.

Posle prošlogodišnjeg uređenja glavne ulice, koje je izazvalo buru nezadovoljstva građana, ostalo je nejasno šta će se desiti sa nekadašnjom fontanom u centru grada, obeležjem Aleksinca, inspiracijom razglednica iz našeg grada.

Opširnije

Komentara: 1

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 7764  Displaying: 1 - 10{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}