Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Politika

<< < 6  7  8  9  10  11  12  13 > >>Ukupno: 819  Displaying: 81 - 90

Nova stranka: Nušićevi junaci na naprednjački način

Nova stranka 10.09.2016.

Ako za nešto treba odati počast naprednjačkim kadrovima, to je njihova nadahnutost komediografskim radom Branislava Nušića. Zahvaljujući njima, Nušićevi junaci i dalje žive – doslovce, a za najnoviju „adaptaciju“ kolekcije komičnih dela zaslužna je opštinska uprava u Aleksincu, stoji u saopštenju Nove stranke.

Opširnije

Komentara: 2

APP nastavlja sa akcijama

05.09.2016.

Tribina o zdravoj ishrani u Sokobanji u organizaciji APP Aleksinac U nedelju 4. septembra od 19 časova u Sokobanji, u Amfiteatru Zavičajnog muzeja održana Tribina o zdravoj ishrani i promocija knjige “Ishrana ljudi”. Knjigu su napisali Aleksinčani, Nevena i Saša Stanojević, a recenziju uradili prof. dr Nebojša Milosavljević i dr Marko Jovanović. Tribina o zdravoj ishrani, dr Marko Jovanović Uz promociju knjige promocija knjige “Ishrana ljudi”, održana je i tribina o zdravoj…

Opširnije

Komentara: 1

Oluja: Pred zločinima se ne sme ćutati

Slaviša Jovanović 04.08.2016.

Akcija “Oluja“ je bila udruženi zločinački poduhvat sa jasnim ciljem da se očisti srpski narod sa vekovnih teritorija i etnički se uništi, navodi se u saopštenju Pokreta Socijalista

Opširnije

Komentara: 0

Ne smemo zaboraviti srpske junake iz NATO agresije

Slaviša Jovanović 28.07.2016.

Danas se navršava 18 godina od herojske pogibije majora Gorana Ostojića (jednog od najboljih pripadnika i načelnika štaba proslavljene 63. padobranske brigade VJ iz Niša), starijih vodnika I klase Dragana Dušanića i Srđana Stančetića i vojnika Radoslava Cerovića. Hrabro su položili svoje živote na Košarama - Juniku, na granici sa Albanijom u borbi protiv terorista i pripadnika plaćeničke albanske brigade NATO pakta. Srbija će večno pamtiti svoje heroje i čuvati uspomenu na one koji su…

Opširnije

Komentara: 0

Pokret socijalista: Jedini smo protiv plaćenih većnika

Slaviša Jovanović 24.07.2016.

Pokret socijalista u Aleksincu sprovodi politiku mandatara Aleksandra Vučića i u okviru tih načela je bio i naš stav da jedini budemo protiv plaćenih većnika u opštini Aleksinac.

Opširnije

Komentara: 1

Novi plaćeni većnik je Dragoslav Nenadović

06.07.2016.

Na 4. sednici Opštinskog veća opštine Aleksinac održanoj danas usvojena je Odluka o izabranom licu na stalnom radu u Opštinskom veću, kao i rešenja o davanju saglasnosti za zaključenje vansudskog poravnanja sa 14 lica, žrtava ujeda pasa lutalica.

Opširnije

Komentara: 8

Oštre polemike vlasti i opozicije o Strategiji lokalnog ekonomskog razvoja i kapitalnim investicijama

Radio Aleksinac 04.07.2016.

Strategija razvoja opštine, koja je usvojena na poslednjoj sednici Skupštine opštine Aleksinac, izazvala je oprečna mišljenja odbornika, posebno kada je u pitanju njena validnost i sveobuhvanost.

Opširnije

Komentara: 0

15 godina od otmice Slobodana Miloševića

26.06.2016.

OO PS Aleksinac podseća sugrađane na veliki istorijski datum Vidovdan, dan kada je bivši predsednik SRJ Slobodan Milošević isporučen Hagu.

Opširnije

Komentara: 5

Nenad Stanković po četvrti put na funkciji predsednika opštine Aleksinac

Radio Aleksinac 19.06.2016.

Nenad Stanković, lider lokalnog SNS-a, koji je i do sada obavljao funkciju predsednika opštine Aleksinac, reizabran je danas na tu funkciju.

Opširnije

Komentara: 8

Konstituisana Skupština opštine Aleksinac, Grujica predsednik

Radio Aleksinac 19.06.2016.

Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Aleksinac, koja je održana danas, nakon verifikacije mandata 55 odbornika izabrano je i novo rukovodstvo opštinskog parlamenta.

Opširnije

Komentara: 0

<< < 6  7  8  9  10  11  12  13 > >>Ukupno: 819  Displaying: 81 - 90