Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Politika




<<<12345>>>Ukupno: 856  Displaying: 11 - 20

Sramno zapošljavanje supruge predsednika opštine Aleksinac, Dalibora Radičevića

Stranka slobode i pravde 03.09.2021.

Opštinski odbor Stranke slobode i pravde u Aleksincu izdao je saopštenje o zapošljavanje supruge predsednika opštine Aleksinac Dalibora Radičevića u predškolskoj ustanovi Lane, koje prenosimo u celini.

Opširnije

Komentara: 3

N1: kompanija Gramer u Aleksincu otpušta radnike, vlasti ćute

Milan Stojanović / N1 16.08.2021.

Otpuštanje radnika u još jednoj fabrici na jugu Srbije koja je koristila državne subvencije. Nemačka kompanija Gramer, koja se bavi proizvodnjom komponenti za unutrašnjost automobila i sedišta za specijalna vozila, kako javljaju radnici njihove fabrike u Aleksincu, otpustila je 90 žena kao tehnološki višak. Ni iz fabrike, ni iz opštine Aleksinac, nema zvanične potvrde, ali je Stranka slobode i pravde pokazala SMS poruke poslate radnicama, uz tvrdnju da je u pitanju tek početak krize u…

Opširnije

Komentara: 0

Milan Stevanović, novo lice na aleksinačkoj političkoj pozornici

V. Kostić 24.07.2021.

Jedan je od retkih ljudi koji je u svet politike ušao iskrenim stavom da mu od politike i političara ne treba nikakva lična korist.

Opširnije

Komentara: 0

SSP: Službeni automobil Grada Niša slupan tokom privatne posete Aleksincu

N1 / Milan Stojanović 23.07.2021.

Stranka slobode i pravde saopštila je da je visoka funkcionerka ili funkcioner lokalne vlasti u Nišu uništio službeni automobil, koristeći ga u privatne svrhe tokom puta u Aleksinac.

Opširnije

Komentara: 0

Neophodna hitna reakcija nadležnih u slučaju epidemije afričke svinjske kuge u Mozgovu

Beta.rs 18.07.2021.

Stranka slobode i pravde (SSP) zatražila je danas “hitnu reakciju” nadležnih zbog epidemije afričke svinjske kuge koja je pogodila naselje Mozgovo u opštini Aleksinac, na koju je ta stranka ukazala “pre nekoliko meseci”.

Opširnije

Komentara: 0

Saopštenje Stranke slobode i pravde u Aleksincu

01.07.2021.

Opštinski odbor Stranke slobode i pravde u Aleksincu izdao je saopštenje za hitno rešavanje divljih deponija.

Opširnije

Komentara: 2

Krkobabić se u Mozgovu sastao sa rukovodstvom opštine i beogradskim nadbiskupom Stanislavom Hočevarom

Beta.rs 08.06.2021.

U Srbiji imamo gotovo 200.000 praznih kuća, što je užasavajući podatak prevashodno sa bezbednosnog, ali i populacionog i ekonomskog stanovništva, rekao je ministar za brigu o selu Milan Krkobabić koji je danas posetio, zajedno sa beogradskim nadbiskupom i predsednikom humanitarne organizacije Karitas Stanislavom Hočevarom, selo Mozgovo u opštini Aleksinac.

Opširnije

Komentara: 0

Dejan Bulatović posetio selo Mozgovo

Stranka slobode i pravde 11.03.2021.

Skandalozno lažna tvrdnja Uprave za veterinu grada Niša, da je afrička svinjska kuga stavljena pod kontrolu, a istina je sasvim suprotna, jer se zaraza širi selima čitavog okruga zabrinjavajuće brzim tempom, bila je povod za posetu potpredsednika Stranke slobode i pravde Dejana Bulatovića, koja je upriličena razgovorom sa meštanima aleksinačkog sela Mozgovo, odakle je zaraza i počela.

Opširnije

Komentara: 0

Izjava predsednika opštine Aleksinac povodom pretnje predsedniku Republike Srbije

Opština Aleksinac 19.11.2020.

Predsednik opštine Aleksinac Dalibor Radičević je medijima poslao poruku povodom pretnje predsedniku Republike gospodinu Aleksandru Vučiću.

Opširnije

Komentara: 3

Pokret svesrpskog ujedinjenja osnovao je opštinski odbor u Aleksincu

20.10.2020.

26. septembra 2020. godine Pokret svesrpskog ujedinjenja osnovao je opštinski odbor Aleksinca. U prisustvu desetak simpatizera Pokreta iz Aleksinca i okolnih naselja, za predsednika Opštinskog odbora imenovan je Dejan Popović iz Aleksinca. Za zamenika predsednika imenovan je Dušan Todorović iz Gornjeg Ljubeša, a za sekretara Vladislav Milanović iz Aleksinca.

Opširnije

Komentara: 2

<<<12345>>>Ukupno: 856  Displaying: 11 - 20

Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima