Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Društvo

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 1073  Displaying: 1 - 10

Zašto je cena vrtića u Aleksincu najviša na jugu Srbije (Video)

RTS 02.03.2021.

Cene u aleksinačkim vrtićima najviše su na jugu Srbije, a sa najnovijim poskupljenjem više su i od beogradskih. Dok Nišlije plaćaju 4.000, Leskovčani najmanje na jugu 3.700, a Beograđani 5.400 dinara, Aleksinčani za boravak dece u vrtićima mesečno izdvajaju 6.200 dinara.

Opširnije

Komentara: 0

U Aleksincu četvrtina testiranih pozitivna na kovid

Južne vesti 01.03.2021.

Da je od oko 800 testiranih na korona virus za nedelju dana bilo skoro 200 pozitivnih u Aleksincu, navode iz Štaba za vanredne situacije, a kažu da je povećan broj zaraženih i u Gimnaziji i da su zato preporučili da đaci naredne dve nedelju pređu na onlajn nastavu.

Opširnije

Komentara: 0

Holding kompanija PIK Aleksinac prodaje hotel i rudničku menzu

Ekapija 27.02.2021.

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju pokretne i nepokretne imovine Holding kompanije PIK Aleksinac.

Opširnije

Komentara: 0

Za vikend tržni centri, kafići i restorani rade do 14 časova

RTS 26.02.2021.

Na sednici Kriznog štaba odlučeno je da će tržni centri, kafići i restorani u celoj zemlji tokom vikenda raditi do 14 časova.

Opširnije

Komentara: 1

Marković: Preduzeće bi bilo u problemu da nisam tako postupio

Večernje novosti 25.02.2021.

Samo četiri meseca od kad je Viši sud doneo oslobađajući presudu, direktor JKP "Komunalne usluge" u Aleksincu Budimir Marković moraće ponovo da dokazuje svoju nevinost.

Opširnije

Komentara: 0

Direktoru aleksinačkih komunalaca koji je povećao plate radnicima sudiće se opet

Južne vesti 23.02.2021.

Direktor aleksinačkog preduzeća JKP Komunalne usluge bio je oslobođen optužbe da je bez osnova povećavao plate zaposlenima, ali nepravnosnažnom odlukom Višeg suda u Nišu. Više javno tužilaštvo tužilaštvo traži i zatvorsku i novčanu kaznu, pa se žalilo na oslobađajuću presudu i Apelacioni sud je suđenje vratio na početak.

Opširnije

Komentara: 0

Boravak u vrtiću na jugu najskuplji u Aleksincu

Južne vesti 15.02.2021.

U svim predškolskim ustnovama na jugu Srbije roditelji plaćaju 20 % pune cene vrtića, ali je ta ekonomska cena najveća u Aleksincu, pa je i boravak skuplji u ovoj maloj nerazvijenoj opštini, nego u većim gradovima na jugu.

Opširnije

Komentara: 3

Prijavite se za prolećnu akciju podele sadnica

12.02.2021.

Aleksinac se nalazi na spisku gde će na proleće biti podela sadnica i ovim putem želimo da obavestimo sve građane da pripreme lokaciju za sadnju svoje sadnice koju će moći da preuzmu besplatno. Uz sadnicu će biti dostavljeno i uputstvo za sadnju kao i vezica za ime i datuma sadnje, za one koji se sa sadnjom do sada nisu susreli.

Opširnije

Komentara: 0

Korona na hirurgiji aleksinačke bolnice - 12 pozitivnih zbrinuto

Južne vesti 12.02.2021.

Da je pre dve nedelje kovid potvrđen kod 8 pacijenata, među kojima dvoje operisanih i 6 onih koji su čekali za operaciju, kao i 4 radnika hirurškog odeljenja Opšte bolnice u Aleksincu, potvrdio je za Južne vesti direktor te ustanove Goran Vidić. Dodaje da su oni sa srednje teškom kliničkom slikom prebačeni u kruševačku kovid bolnicu, gde se i sada nalaze.

Opširnije

Komentara: 0

Falsifikator iz Sremske Mitrovice prodao šećerni sirup vrtiću u Aleksincu, pobedio na tenderu niskom cenom

Večernje novosti 11.02.2021.

Lažni med koji pakuje Poljoprivredno gazdinstvo Vučenović iz Sremske Mitrovice, koji je stigao u Predškolsku ustanovu u Aleksincu. Zaposleni u vrtiću su ga naručili na tenderu, a posumnjali su u njegov kvalitet zbog neobične gustine i specifičnog ukusa bombona.

Opširnije

Komentara: 0

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 1073  Displaying: 1 - 10

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}