Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Društvo

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 941  Displaying: 1 - 10

Nekadašnje obeležje grada truli u dvorištu škole

Aleksinac.net 01.06.2020.

Posle prošlogodišnjeg uređenja glavne ulice, koje je izazvalo buru nezadovoljstva građana, ostalo je nejasno šta će se desiti sa nekadašnjom fontanom u centru grada, obeležjem Aleksinca, inspiracijom razglednica iz našeg grada.

Opširnije

Komentara: 0

Medicinari strahuju od otkaza, direktor tvrdi zaposlili smo 22 novih radnika

Južne vesti 27.05.2020.

Zdravstveni radnici koji su prema naredbi Ministarstva zdravlja krajem marta angažovani zbog epidemije virusa korona u Opštoj bolnici u Aleksincu tvrde da su nakon dva meseca rada pred otkazom.

Opširnije

Komentara: 0

Autobus pun rizika, zbog vrućina vozači uključuju klimu

25.05.2020.

Redukovani red vožnje u međugradskom saobraćaju i smanjen broj polazaka u jutarnjim satima, kada sve veći broj radnika iz Aleksinca, putuje na posao u Niš, izazvao je velike gužve, ali i zabrinutost zbog mogućeg širenja zaraze.

Opširnije

Komentara: 0

Raspisan konkurs za nove policajce na jugu Srbije

23.05.2020.

Do 5. juna zainteresovani se mogu prijaviti za posao policajca u gotovo svim opštinama na jugu Srbije, kao i za posao graničnog policajca na niškom Aerodromu "Konstantin Veliki" i graničnim prelazima sa Bugarskom i Makedonijom. Zainteresovani, kako kažu u MUP-u, imaju mogućnost da se prilikom prijave izjasne za koje radno mesto žele da prođu stručno osposobljavanje.

Opširnije

Komentara: 0

Po preporuci Ministarstva testiranje na koronu nije obavezno za sve u vrtiću

22.05.2020.

Samo zaposleni u predškolskim ustanovama koji su bili u kontaktu sa kovid pozitivnim ljudima ili su radili u privremenim bolnicama sa obolelima od korone moraju da se testiraju i tek sa negativnim rezultatom dođu na posao - kažu u Ministarstvu prosvete, dok za ostale to nije obaveza.

Opširnije

Komentara: 0

Vaspitačica aleksinačkog vrtića radila pozitivna na koronavirus

19.05.2020.

U Predškolskoj ustanovi "Lane" u Aleksincu jedna od vaspitačica je pozitivna na koronavirus. Direktorka ove ustanove Violeta Popović kaže da je vaspitačica na poslu bila samo 11. maja i da je tada u grupi bilo samo jedno dete.

Opširnije

Komentara: 0

Najbolja fotografija u izolaciji nastala u Aleksincu

19.05.2020.

Foto savez Srbije je organizovao konkurs za najbolju fotografiju nastalu u izolaciji. Prva nagrada pripala je našem poznatom fotografu Hadži Miodragu Miladinoviću.

Opširnije

Komentara: 0

Crveni krst isporučio pakete korisnicima Centra za socijalni rad

14.05.2020.

U ponedeljak i utorak volonteri Crvenog krsta Aleksinac isporučili su 91 paket hrane i higijene. Paketi su isporučeni korisnicima Centra za socijalni rad opštine Aleksinac.

Opširnije

Komentara: 0

Kada će domovi za stare izaći iz izolacije i kakva će biti nova pravila

11.05.2020.

Korisnici domova za stare još uvek su u izolaciji, a kada će moći da izađu napolje odlučivaće direktori sa zaposlenima i po preporuci epidemiologa.

Opširnije

Komentara: 0

Stopama svojih predaka - Tara Biočanin

Ljubiša Marković - Balta 09.05.2020.

Sa ŽKK „Kraljevo“ prvakom države Srbije i osvajačem Kupa Srbije u ekipi i mlađana Tara B. Biočanin iz Kruševca, koja ima samo 15 godina. Uz to odlična je učenica Gimnazije u Kraljevu, mnogo trenira profesinalno ali knjiga je i dalje prioritet.

Opširnije

Komentara: 0

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 941  Displaying: 1 - 10{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}