Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Pretraga
cirilica | latinica

Društvo

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 757  Prikazano: 1 - 10

U Aleksincu već 20 dana ne izdaju smrtovnice, građani u problemu zbog ostavinskih rasprava

Južne vesti 22.01.2019.

Od početka 2019. godine u Aleksincu se ne izdaju izvodi iz matične knjige umrlih - smrtovnice, pa se pojedini Aleksinčani žale da im je blokirana isplata nasleđenih penzija jer ne mogu da dostave ovaj dokument koji im banka traži kao dokaz. Iz Matične službe ovog grada kažu je problem tehnički, ali i da će biti otklonjen danas ili sutra.

opširnije

Komentara: 0

Alarmantno stanje zbog neodgovornosti JKP-a

19.01.2019.

Ovih dana Aleksinac i okolina su pod snegom i ledom, ali i đubretom. Komunalne službe već mesec dana ne rade svoj posao. Stanje u Deligradu nije ništa bolje, što potvrđuju i slike koje su nam poslali naši čitaoci.

opširnije

Komentara: 0

Nemar radnika JKP-a nije zaobišao ni selo Draževac

16.01.2019.

Građani centra Aleksinca se žale na nemar radnika JKP-a Aleksinac. To je ono što mi objavljujemo. Ali se ne zapitamo kako je tek u selima Aleksinačke opštine. Nismo ni očekivali drugačije. Ni okolna sela nije zaobišao nemar nadležnih, može se reći da je kod njih mnogo gore.

opširnije

Komentara: 0

Građani nezadovoljni radom Komunalnog preduzeća

Dušan Ostojić 16.01.2019.

Iako su računi za komunalne usluge uredno stigli za plaćanje, i ovog utorka, nema ekipe komunalnog preduzeća da đubre izbaci.

opširnije

Komentara: 1

Divlja deponija u Aleksinačkom Rudniku, angažovana inspekcija

16.01.2019.

Mesecima meštani Aleksinačkog Rudnika mole da im nadležni reše problem jer se zbog đubreta koje se gomilalo stvorila divlja deponija u ovom naselju, a tvrde da oko nje ima i pacova, pa se boje zaraze.

opširnije

Komentara: 1

Optužbe na račun bivšeg direktora Visoke škole za vaspitače u Aleksincu

Večernje novosti 15.01.2019.

Optužbe na račun bivšeg direktora visoke škole za vaspitače u Aleksincu. Dr Kuka: Obradović ne poriče da je nadzirao kolege sa kućnog računara

opširnije

Komentara: 2

Taušanovićeva ulica dobila osvetljenje

Vukan Ostojić 14.01.2019.

Posle skoro svakog teksta dobijemo kako pohvale, tako i kritike. Kritike su bile upućene na to što ima više kritičkih, nego pohvalnih tekstova. Odlučili smo da to ispravimo.

opširnije

Komentara: 2

Brdo ka Paliluli pod ledom

09.01.2019.

Kada se pođe od pumpe "Lukoil" prema naselju Palilula, ili kada se pođe od naselja Palilula ka centru grada, nećete moći da prođete a da ne zapazite ili osetite led pod nogama.

opširnije

Komentara: 8

Aleksinački Rudnik - nekada prelep deo Aleksinca, a sada ruglo

Vukan Ostojić 07.01.2019.

Aleksinački Rudnik naselje koje je nekad bio prelep deo grada Aleksinca. Nekada prelep Aleksinački Rudnik postaje sve prljaviji i pustiji. Danas ovo naselje izgleda dosta loše. Mogu se videti male divlje deponije, đubre na sve strane...

opširnije

Komentara: 0

Mir Božiji, Hristos se rodi!

Vukan Ostojić 07.01.2019.

6. janura je Badnje veče. U većini gradova se Badnje veče obeležava paljenjem badnjaka, ili pravilnije reći suvog drveta od Cera. U Aleksincu je održano paljenje badnjaka.

opširnije

Komentara: 0

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 757  Prikazano: 1 - 10