Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Летачки дан

rss

04.06.2009. Срђан Срдановић

Летачки дан

Параглајдинг клуб “Динамик” организује у суботу http://www.facebook.com/l/;06.06.2009 год. на теренима за летење Нишке Бање акцију “Летачки дан”. Заинтeресовани грађани као и чланови 16 градских удружења особа са инвалидитетом биће наши гости на старту за полетање параглајдерима “Коритник”. Приказаћемо опрему за летење параглајдером и полетање групе пилота са падинским једрењем и другим елементима слободног летења. Након завршеног летачког дела акције чланови нашег клуба и део присутних гостију добровољно ће дати крв, екипи Завода за трансфузију крви из Ниша, у просторијама хотела “Радон”.
Окупљање грађана биће до 11.00 часова испред хотела “Озрен”, када ћемо почети са превожењем заинтересованих на старт за полетање. Летење ће трајати до 14.00 часова, после чега ћемо се упутити на добровољно давање крви.
Возила за превоз грађана обезбедиће градске општине Палилула, Пантелеј, Нишка Бања и Медијана.
Циљ наше акције је афирмација особа са инвалидитетом и њихово укључивање у свакодневне животне активности као и даља популаризација параглајдинга који је саставни део туристичке и спортске понуде нашег града. Овом приликом извршићемо најаву одржавања предСветског Купа у параглајдингу, чији је непосредни организатор наш клуб. Ово велико међународно ваздухопловно такмичење ће се одржати од http://www.facebook.com/l/;19.07.http://www.facebook.com/l/;24.07.2009 године на теренима за летење града Ниша.

секретар клуба
Срђан Срдановић
Контакт: 063/838/15/07


# превоз параглајдинг давање крви Нишка Бања
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима