Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

4 Медаље за атлетичаре са Кроса РТС-а у Крушевцу

rss

27.10.2013. АК Напредак

На такмичењу је оборен рекорд по броју такмичара који су учествовали, било је 1605 такмичара у свим дисциплинама.
Најуспешнији крос за АК "Напредак".

4 Медаље за атлетичаре са Кроса РТС-а у Крушевцу

На последњем овогодишњем  Кросу РТС-а одржаном у Крушевцу 26.10.2013. наши такмичари су остварили следеће резултате:

Василије Петровић је у трци 4-ог разреда основне школе заузео 18-то место,
Урош Миленковић је у трци ученика 6-ог раѕреда заузео 25-то место,
Катарина Антић је у трци 7-ог разреда заузела 14-то место,

У тркама средњих школа за трећи и четврти разред наши атлетичари су били фантастични. Серију медаља су отвориле Милица Зековић која је заузела 1 место и Милијана Зец која је заузела 3 место,Милијана је друго место изгубила у последњих 10-ак метара трке. У конкуренцији ученика медаље су освојили Марко Николић 2 место и Ненад Здравковић 3 место који су затворили серију медања за наш клуб.

Да подсетимо да је Ненад Здравковић  на овогодишњим такмичењима крос серије РТС-а освојио три медаље, злато у Зајечару, сребро у Шабцу и бронзу у Крушевцу, и то је први такмичар из клуба који је у једној сезони освојио три медаље на кросевима РТС-а.

На овом такмичењу је оборен рекорд по броју такмичара који су учествовали, било је 1605 такмичара у свим дисциплинама. По правом пролећном времену виђене су веома квалитетне трке у свим категоријама.

Наши млади такмичари који нису стигли до првих 10 такмичара који су били награђивани стекли су једно велико искуство на овом такмичењу које ће им у наредним сезонама много значити. Могли су да виде на делу наше репрезентативце који су се надметали у трци на 10 км за сениоре, поред њих биле су и најбоље такмичарке у трци на 6 км за сениорке.

Тренер клуба Предраг Костић је задовољан оствареним резултатима својих такмичара и додаје да нема места за опуштање јер већ за две недеље крећу припреме за следећу сезону. Ово је био најуспешнији крос за АК"Напредак". Овим кросем окончана је дуга сезона за наше атлатичаре која је завршена на најбољи начин што ће има подићи морал за наставак квалитетног рада у припремном периоду.

 


# атлетика Предраг Костић Милица Зековић Ненад Здравковић Марко Николић школе Милијана Зец Василије Петровић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима