Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

1 од 5 милиона и вечерас у Алексинцу

rss

15.03.2019.

На вечерашњим протестима 1 од 5 милиона, који се одржавају у Алексинцу на платоу испред Дома културе од 19 часова, поред протестне шетње присутним грађанима ће се обратити Маја Виденовић, Константин Самофалов и Александар Танасковић.

Фото: архива

Маја Виденовић је рођена 30. априла 1979. године у Београду. Основну школу и гимназију завршила је у Београду, где је и дипломирала на Правном факултету Универзитета у Београду. Учествовала је у опозиционом раду још као гимназијалка, када је организовала средњошколске протесте 1996/97. године.

Константин Самофалов је рођен у Београду 15.јуна 1982. Завршио XIV београдску гимназију. Дипломирао на Правном факултету Универзитета у Београду, 2007. Завршио Високе студије безбедности и одбране на Војној академији у Београду,‎ као припадник прве генерације полазника 2012. Служио војни рок у ваљевској касарни као припадник прве генерације добровољаца Војске Србије, након професионализације оружаних снага 2011.

Александар Танасковић је рођен 1974. године у Београду. Ожењен, отац двоје деце. Основну школу и гимназију завршио је у Чачку. Дипломирао је на Економском факултету Универзитета Београд, на смеру „Финансије, банкарство и осигурање“. Поред основног факултетског образовања има и звање „Брокер-а за трговање хартијама од вредности и другим тржишним материјалом“, као и сертификате већег броја обука из области маркетинга и менаџмента.


# Алексинац протест Маја Виденовић Константин Самофалов 1 од 5 милиона
#1od5miliona @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима