Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Колумне

Блог



<<<1213141516>>>Total: 762  Displaying: 131 - 140

Изван "главног тока" и друштвених мрежа

Драган Весић 09.08.2020.

Варају се жене - нису сви мушкарци исти. Није им битан само физички изглед да би се заљубили: они траже нешто. Назовимо то унутрашњом грацијом, неком врстом харизме испољене на женствен начин.

Опширније

Коментара: 0

Колумна Миодрага Тасића: Ћутање није увек злато!

14.07.2020.

Србија још увек побеђује корону. Додуше, нешто је више оболелих, поготову оних најтежих случајева, више је и умрлих него што је било у време полицијског часа, али борба је непрестана. И, победићемо, наравно. Ко претекне нека прича.

Опширније

Коментара: 0

Колумна Миодрага Тасића: Избори кад им време није V

18.06.2020.

Време је да завршимо причу о изборима у невреме. Ускоро наступа предизборна тишина, а у недељу је дан Д за такмичаре на изборима. То јест, странке и коалиције које су се одважиле да учествују на изборима или ће постати пуковници, или покојници. Неки ће бити на коњу, други у прашини. Нестаће с политичке сцене. Надајмо се заувек!

Опширније

Коментара: 0

Неподношљива испразност нових медија

Драган Весић 16.06.2020.

"Ја нисам глупи Лајф коуч и не делим савете како да промените живот и постанете успешни и срећни за пет минута, јер то није могуће. Лајф коучинг је за дебиле. Ако вас ипак занима популарна психологија, заобиђите овај профил." Објава са Фејсбука.

Опширније

Коментара: 2

Колумна Миодрага Тасића: Избори кад им време није IV

15.06.2020.

Корона не јењава. Вирус хара Србијом и даље. Јавни скупови одобрени, али у исто време нема предизборних митинга. Можеш слободно на стадион, а не можеш уживо да чујеш и видиш омиљену политичку фигуру.

Опширније

Коментара: 0

Колумна Миодрага Тасића: Избори кад им време није III

04.06.2020.

Корона полако одлази у историју. Макар што се медија тиче. Нема више ни ванредног стања, „струка“ се повукла с малих екрана, враћа се публика на стадионе. Засад максимално хиљаду људи на трибинама, али пре короне није их било ни толико. Све се поклопило с предизборним активностима. У сусрет изборима заказаним за 21. јун текуће године!

Опширније

Коментара: 0

Још један финансијски успех Србије

Бошко Мијатовић, Нин 25.05.2020.

Србија се ових дана задужила на светском финансијском тржишту за још две милијарде евра како би финансирала програм подршке привреди погођеној епидемијом.

Опширније

Коментара: 0

Колумна Миодрага Тасића: Избори кад им време није II

Миодраг Тасић 12.05.2020.

Заоштрава се политичка борба у Србији. Тече изборна кампања, па се странке, коалиције и истакнути појединци такмиче у привлачењу гласача за наступајуће изборе.

Опширније

Коментара: 0

Колумна Миодрага Тасића: Избори кад им време није!

05.05.2020.

У Србији још је на снази ванредно стање. Данас, 4. маја текуће 2020. године и даље не смемо из куће после 18 часова. Забрана кретања или како неки то називају „полицијски час“. Ако си обичан смртник, немаш специјалну дозволу за кретање у време забране изласка из куће или стана до наредног јутра у пет сати, а крочио си на улицу, па те нахвата полиција, следи казна између 50 и 150. 000 динара! Како коме. Све зависи од слободног судијског уверења!

Опширније

Коментара: 0

Колумна Миодрага Тасића: Србија побеђује и корону!

01.05.2020.

Најсмешнији или какав већ коронавирус, тек Србију само што није бацио на колена. Ништа од шопинга у Италији, али, на срећу ни гробља нису постала тесна. Србија је озбиљна земља.

Опширније

Коментара: 1

<<<1213141516>>>Total: 762  Displaying: 131 - 140

Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима