Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Црна хроника

Црна хроника



<<<12345>>>Total: 781  Displaying: 11 - 20

Продужен притвор двојици Џонића због убиства породице Ђокић

Данас 06.05.2022.

Виши суд у Нишу продужио је притвор за још месец дана Горану и Стефану Џонићу који су осумњичени за убиство трочлане породице Ђокић из Алексинца, потврђено је у овом суду за Данас.

Опширније

Коментара: 0

Осумњиченом за брутално убиство трочлане породице на Ђурђевдан истиче притвор

Курир 04.05.2022.

Горану Џонићу 6. маја, на Ђурђевдан, истиче притвор, а још се и не назире судска судбина троструког убиства породице Ђокић из Алексинца.

Опширније

Коментара: 0

Нови детаљи туче у Алексинцу у којој је настрадао Алекса Стојменовић

Бранко Јанаћковић, Блиц 01.05.2022.

Породица О. П. (19) из Алексинца, осумњиченог да је маја прошле године у масовној тучи на рођенданској прослави у кафани Оаза у том граду руком задао ударац Алекси Стојменовићу (26) од којег је он преминуо, изнела је нове детаље из истраге који, по њиховом мишљењу, указују на другачију слику овог догађаја.

Опширније

Коментара: 1

Саслушан власник шарпланинца који је изуједао жену из Алексинца

Телеграф 30.04.2022.

Одвезли смо је у алексиначку болницу, ту су јој санирали ране, а затим је упутили у Ниш на Клинику за пластичну хирургију где је оперисана - испричао је супруг преминуле.

Опширније

Коментара: 0

Тужилаштво у Алексинцу: Против Расима Љајића се не води истрага

Данас 30.04.2022.

Основно јавно тужилаштву у Алексинцу негирало је данас информације у делу јавности да је на месту саобраћајне несреће, у којој је погинуо Бранко Гогић (45), директор предузећа Емисиона техника и везе и функционер Социјалдемократске партије Србије, а тешко повређен Расим Љајић, председник СДПС и бивши потпредсрдник Владе, наводно нађено два милиона евра и да се против Љајића води истрага.

Опширније

Коментара: 0

Цоларић из рудника „Соко“: Надлежни су знали да је опасно да се ради (Видео)

Нова С 10.04.2022.

Дарко Златковић (43), Ненад Тривунац (37), Петар Петровић (31), Радован Грујић (47), Бранко Чокорило (57), Бранислав Златановић (54), Братислав Живковић (59) и Бојан Стајић (34), пре тачно седам дана погинули су у руднику "Соко" и за собом оставили 18-оро деце.

Опширније

Коментара: 0

Враћена оптужница против оца и сина због убиства породице Ђокић

РТС 08.04.2022.

Веће Вишег суда у Нишу вратило је оптужницу против Горана Џонића и његовог сина Стефана због сумње да су учествовали у убиству трочлане породице породице Ђокић из Алексинца ради отклањања недостатака, односно допуне, саопштио је Виши суд у Нишу.

Опширније

Коментара: 0

Шесторица страдалих из Алексинца, по један из Врања и Сокобање

Н1 01.04.2022.

У руднику "Соко" код Сокобање јутрос је дошло до експлозије метана када се обрушио део јаме. У несрећи је погинуло осам рудара, саопштило је Министарство рударства и енергетике.

Опширније

Коментара: 0

Директор Алексиначких рудника: Сви рудари у руднику „Соко“ страдали због гушења метаном

Данас 01.04.2022.

“Сви рудари у руднику ‘Соко’ настрадали су од последица гушења, услед повећане концентрације метана. Ниједан од њих нема физичких повреда“, каже за Данас директор Алексиначких рудника Немања Денић. Најмлађи настрадали рудар имао је 31 годину

Опширније

Коментара: 0

Несрећа у руднику "Соко", осам рудара страдало, више од 20 повређено

РТС 01.04.2022.

У руднику мрког угља "Соко" код Сокобање обрушио се део јаме и рудари су остали заробљени, сазнаје РТС. Директор Дома здравља Алексинац Родољуб Живадиновић каже за РТС да је страдало осам рудара, а да је око 20 њих повређено.

Опширније

Коментара: 0

<<<12345>>>Total: 781  Displaying: 11 - 20

Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима