Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica
Не можете коментарисати тако често

БРИГАДА (САШИНА ЕКИПА)

06.02.2010.
БРИГАДА (САШИНА ЕКИПА)

Комплетна серија БРИГАДА (САШИНА ЕКИПА) на 3 DVD-a са преводом (квалитет слике DVD-RIP) цена са поштарином износи 500 динара.


Детаљнији опис серије ( Саша Бјелов (Сергеј Безруков) је сасвим обичан младић који жели да упише факултет и постане геолог. Када се вратио из војске у родни град, Москву од својих пријатеља, Космоса (Димитриј Ђужев), Пчеле (Павел Мајков) и Фила (Владимир Вдовиченков) сазнаје да је његова девојка Ленка Јелисејева постала проститутка која ради за Муху - макроа и вођу банде. Саша реши да изазове Муху на двобој и излази као победник, али је заувек прекинуо са Ленком.

Када његов друг Фил, који има Алцхајмерову болест оде у подземље да боксује за новац Саша и његова екипа се сусрећу са Мухом и настаје општа туча у којој Муха бива убијен. Следећег јутра у Сашин стан долази детектив који га сумњичи за убиство Мухе и проналази пиштољ који је подметнуо Мухин рођак. Саша нема избора осим да бежи док његови пријатељи не открију шта се дешава. У бекству Саша упознаје прелепу девојку Ољу (Јекатерина Гусева) и они започињу љубавну везу.
Отац његовог друга Космоса, утицајан професор спасава Сашу од затвора након чега почиње Сашина криминална каријера.)


информације у вези поруџбине на: [email protected]


[ Контакт ]


 

Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима