Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Успешно реализован пројекат „Управљање јавном својином у функцији локалног развоја – Exchange 5“

rss

17.06.2020.

Завршна конференција поводом успешно релаизованог пројекта „Управљање јавном својином у функцији локалног развоја – Exchange 5“ одржана је у градској управи у Крушевцу.

Извор: РТК

Општина Алексинац и град Крушевац у  протеклих 18 месеци заједнички су учествовали у овом пројекту чија је  укупна вредност је  173 хиљаде и 600 евра, од чега је Европска унија финансирала 156 хиљада и 240 евра, а остатак је директно учешће Крушевца и Алексинца.

Пројектне активности  подразумевале су успостављање основе за ефикасно, ефективно и транспарентно управљање имовином у обе локалне самоуправе кроз завршетак пописа, унапређење знања и техничких капацитета у области управљања јавном својином  уз базу података, и спровођење геодетских радова за регистрацију и одређивање вредности  јавне имовине,  истакла је заменик градоначелнице Весна Лазаревић.

Конференцији су присуствовали: председник општине Алексинац Ненад Станковић, менаџер пројекта Милијана Здравковић Михајлов,а  организатор конференција је била Агенција за регионални развој Расинског округа.

Извор: РТК.рс


# председник општине Алексинац Крушевац Ненад Станковић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима