Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Завршени радови на енергетској ефикасности централног објекта ПУ "Лане"

rss

26.12.2018.

Председник Општине Алексинац Ненад Станковић, народни посланик Далибор Радичевић, начелник за општу управу и друштвене делатности Драган Јовановић и заменик председника Општине Чедомир Ракић обишли су предшколску установу "Лане" у Алексинцу.

Завршени радови на енергетској ефикасности централног објекта ПУ "Лане"

Повод посете је завршетак радова на енергетској ефикасности у централном објекту у Мишићевој, као и увођење парног грејања у објекту у селу Прћиловица. Радови су изведени у претходна два месеца, а пројекат је финансирао Кабинет министра без портфеља, министарке Славице Ђукић Дејановић уз подршку Владе РС и кабинета председника Србије, Александра Вучића.

По речима директора ПУ "Лане", Виолете Поповић, делегација је задовољна брзином и квалитетом изведених радова. На објекту је извршена реконструкција крова, замењена је дрвена столарија новом пвц столаријом, урађена је термо изолација и фасада.

С обзиром да на објекту нису извођени озбиљнији радови од његове изградње 1976. године, ова реконструкција објекта је веома значајна, јер су побољшани услови боравка деце, а надамо се да ће доћи и до уштеде енергената за загревање.


# председник општине Чедомир Ракић Прћиловица Далибор Радичевић Лане ПУ Виолета Поповић Ненад Станковић Драган Јовановић Александра Вучић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима