Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Весело кулинско лето

rss

28.08.2010. Извор: aleksinacnews.com

Под овим називом, на терену Спортског центра Дома за смештај одраслих лица у Кулини, у четвртак (26. август) је, по први пут, одржано такмичење екипа из седам домова за лица са посебним потребама.

Весело кулинско лето

У име домаћина и организатора манифестације, такмичаре и госте поздравио је Драгољуб Марковић – Гидра, директор Дома у Кулини, а надметање је прогласио отвореним глумац Милорад Мандић – Манда.

Такмичари из домова у Сремчици, Поповцу, Стамници, Крагујевцу, Јабуци, Кулини и Демир капији (Македонија), уз бучно навијање публике, опробали су спортску срећу у десетак интересантних дисциплина, као што су: надвлачење конопца, обарање чуњева, такмичење у шутирању лопти на кош и на гол, скакање уз помоћ лопте, трка у џаковима, такмичење у брзом преношењу јаја кашиком, музичке столице, пребацивање лопти из једне у другу корпу...

У забавном делу програма одржана су такмичења за мис и мистера „Веселог кулинског лета“, а одиграно је и неколико пријатељских утакмица у малом фудбалу.

Са 15 бодова, у укупном пласману прво место освојио је Дом у Кулини. На друго место, такође са 15 бодова, пласирао се Дом у Сремчици, а трећа позиција припала је екипи из Стамнице која је остварила 11 бодова.

По свему судећи, „Весело кулинско лето“ је оправдало надања и организатора и учесника.

 


# дом Кулина Драгољуб Марковић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима