Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Усвојен предлог одлуке о буџету општине Алексинац за 2021. годину

rss

16.12.2020. Општина Алексинац

Јуче је у Великој сали Дома културе одржана шеста седница Скупштине општине Алексинац. Седницом је председавао Ненад Станковић, председник Скупштине, а на дневном реду нашле су се 24 тачке.

Усвојен предлог одлуке о буџету општине Алексинац за 2021. годину

Усвојен је закључак о усвајању извештаја о оствареним приходима и извршеним расходима буџета општине за период 01.01.2020 - 30.09.2020. године са извештајима надлежних комисија, као и предлог одлуке о изменама и допунама одлуке о буџету општине за 2020. годину.

Усвојен је и предлог одлуке о буџету општине Алексинац за 2021. годину са извештајем о одржаној јавној расправи и извештајима Комисија за статут и прописе, за привреду и и финансије, јавне службе и Комисије за урбанизам и стамбено - комуналну делатност.

Алексиначки одборници усвојили су и предлог одлуке о приступању изради локалног акционог плана за унапређење родне равноправности за период 2021 - 2025. године и предлог одлуке о приступању изради оперативног плана за одбрану од поплава за воде другог реда у општини Алексинац за 2021. годину.

Одборници Скупштине општине усвојили су и предлог решења према коме се за вршиоца дужности директора Спортско - рекреативног центра Алексинац (СРЦА) именује Душан Пешић из Горњег Љубеша, док се за вршиоца дужности директора Установе за одмор и рекреацију деце "Липовац" именује Милена Максимовић из Алексинца.

На крају седнице, усвојен је предлог решења о образовању Савета за здравље, Савета за младе, Комисије за родну равноправност и Изборне комисије општине Алексинац.


# Милена Максимовић скупштина Ненад Станковић Душан Пешић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима