Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Ранка Савић и бивши министар у посети алексиначким рударима

rss

13.07.2015. Д. Остојић

Председница Асоцијације слободних и независних синдиката, Ранка Савић, боравиће у радној посети алексиначким рударима у среду од 9.30.

Ранка Савић и бивши министар у посети алексиначким рударима

У делегацији са њом биће и Драган Миловановић бивши министар у Влади Републике Србије. Планом посете предвиђено је да делегација посети и јаму рудника Соко.

За наш сајт председник алексиначке подружнице АСНС, Небојша Станојевић каже:

"Као што већ знате рудари имају низ нерешених проблема. Посета делегације АСНС коју предводи председница Ранка Савић, биће прилика да се покрену решавања горућих проблема, а то су: неисплаћене судске пресуде за радне сате сменског рада, знате да смо плаћени 96 динара по сату док је законска одредба таква да је радни сат обавезно исплатити по 121 динара, затим питање бањског лечења, па питање добијања канцеларије за наш синдикат, јер до данас нисмо добили просторију за несметан рад." 

"Подршку су нам дали и рудари из Соко бање, а ова посета биће занимљива и по томе да ће цела делегација предвођена Ранком Савић и Драганом Миловановићем сићи у јаму и тамо се упознати са условима рада и поразговарати са запосленима." истиче г. Станојевић.


# синдикат радни сат рудари сајт Небојша Станојевић Ранка Савић Драган Миловановић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима