Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Помоћник министра Бранка Гајић потврдила писање Алексинац.Нет-а

rss

06.05.2015. Д. Остојић

Бранка Гајић помоћник министра Александра Вулина, је у јутрошњем разговору потврдила да је у Кулини постављен директор, али да он нема уговор о раду са Домом у Кулини јер тамо још није формиран управни одбор.

Помоћник министра Бранка Гајић потврдила писање Алексинац.Нет-а

"По пређашњем закону управни одбор је именовала Влада Србије, тако да је стари управни одбор распуштен, а нови још није изабран, али ће се ускоро и то десити. Радимо на томе. За сада смо именовали в. д. директора, али он још не може да склопи уговор о раду са Домом у Кулини, док се не изабере нови Управни одбор" истиче госпођа Гајић, помоћник министра социјалне заштите.

Овом изјавом је потврђено јучерашње писање сајта алексинац.нет, када смо објавили да је министарство именовало директора, који је преузео дужност у институцији, али са институцијом на чијем је челу нема склопљен уговор о раду. Дакле реч је о правном проблему који може бити занимљив за правну анализу. Да ли ће то пореметити несметан рад установе остаје да се види.

Ово је први случај овакве врсте, да је министарство поставило директора без могућности да склопи уговор са органом управљања установе чије руковођење преузима.

 


# Алексинац.Нет Кулина управни одбор министарство Војкан Станојевић Бранка Гајић
@aleksinacnet @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима