Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Власт за четири месеца запослила 45 функционера

rss

22.12.2012. Извор: Телеграф

Председник ОО Демократске странке и бивши председник Скупштине општине Алексинац Милан Вељковић тврди да је нова власт заборавила на обећања о департизацији

- Када сам читао имена људи и из које су странке, Ненад Станковић се пренеразио, није могао да верује да је то истина – тврди он.

Власт за четири месеца запослила 45 функционера

Председник ОО Демократске странке и бивши председник Скупштине општине Алексинац Милан Вељковић каже за Телеграф да је нова власт за само четири месеца запослила 45 својих функционера!.

- Нема ништа од толико најављиване департизације. Нова власт ништа није урадила да помогне грађанима, сем што је запослила своје људе – каже Вељковић.

Он додаје да је читав списак имена изнео на говорници скупштине и да је, како каже, то згрануло првог човека општине.

- Када сам читао имена људи и из које су странке, Ненад Станковић се пренеразио, није могао да верује да је то истина – тврди он.

С друге стране, председник Општине Алексинац Ненад Станковић каже за Телеграф да постоји списак, да су људи са њега запослени, али да је то само део броја укупно запослених људи у Алексинцу које је збринула нова власт.

- Списак постоји, али то је веома низак проценат у односу на број људи којима је нова власт нашла посао и обезбедила им егзистенцију – каже он.

Он додаје да је очекивао прљаве трикове и подметања опозиције, али да се оваквом потезу демократа није надао.

- Какав је господин Милан Вељковић, таква је и његова изјава. То су све прљави трикови и смицалице, у којима ми нећемо да учествујемо – каже он.

Актуелну владајућу коалицију у Алексинцу чине три странке - Српска напредна странка, УРС и коалиција око социјалиста.



# председник општине запошљавање Милан Вељковић Ненад Станковић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима