Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Васкршња честитка Двери

rss

12.04.2015.

Христос Васкрсе! Ваистину Васкрсе!

Васкршња честитка Двери


Поштовани пријатељи и саборци,

Христос Васкрсе! Ваистину Васкрсе!

Ове речи, више него било које друге, победничке су.

Христово Васкрсење је победа живота над смрћу, победа добра над злом, остварење надања да ће Бог увек бити са нама, само ако смо ми Његови и ако желимо оно што је добро – за сопствену душу, за наше породице, за наш народ, за нашу државу. Христово Васкрсење је доказ да заиста ИМА НАДЕ, да је, упркос наизглед непремостивим препрекама, могуће изнети борбу до краја, до коначне победе.

Распето Косово и Метохија је попут Распетог Господа, можда тренутно само на Голготи, али чека Васкрсење, које мора доћи. Драги пријатељи, саборци, присталице и читаоци сајта, ако сте ових дана, слушајући Јеванђеља о страдању Господа Исуса Христа и размишљајући о Великом Петку, осетили да и српски народ овако страда, чујте: нити је наше страдање бесмислено, нити је вечито. То је главна порука коју овог Васкрса, Лета Господњег 2015, треба да понесемо.

А Васкрс ће доћи! Близу је дан када ће ова евроунијатска идеологија доживети свој крах, а тада ће једино Покрет Двери, у времену смутње које очекујемо, моћи да води српски народ.

Целокупном народу Србије и свим Србима у Српским земљама и Расејању – са овим радосним и победоносним поздравом упућујемо позив да подигну главе како бисмо бодрим духом и чистим срцем остварили победу која је пред нама - ЗА све наше породице, ЗА национално достојанство, ЗА живот Србије!

ХРИСТОС ВАСКРСЕ!
ВАИСТИНУ ВАСКРСЕ!


# Двери Косово и Метохија хришћанство Ускрс
@SPDveri @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима