Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

СНС организује бесплатну правну помоћ за грађане

rss

11.02.2016.

У жељи да изађе у сусрет грађанима општине Алексинац, Савет за правна питања Општинског одбора Српске напредне странке странке у Алексинцу одлучио је да формира Канцеларију за пружање бесплатне правне помоћи.

СНС организује бесплатну правну помоћ за грађане

Имајући у виду чињеницу да правни савети изискују одређене трошкове, Савет за правна питања је одлучио да да свој допринос и то на тај начин што ће пружати бесплатну правну помоћ свим грађанима општине Алексинац, без обзира на страначку припадност и политичке ставове.

Грађанима ће на располагању бити бесплатна примарна правна помоћ (информисање и правно саветовање) из области функционисања локалне самоуправе, установа и јавних предузећа као и питања која се односе на остваривање права из радно-правних односа, својинско-правних односа и других грана права.

Такође, грађанима ће правни тим бити на располагању и када се ради о питањима за остваривање права пред надлежним државним органим (катастар, МУП и сл.).

Обзиром да је правна помоћ грађанима свакодневно потребна Канцеларија за бесплатну правну помоћ ће настојати да ажурно и поједностављено пружи одговоре на сва постављена питања.

"Наша жеља је да путем одговора укажемо на могуће правце деловања и да пружимо основне смернице и информације везане за решавање вашег правног проблема." кажу у Савету за правна питања алексиначког СНС-а.

Канцеларија нема за циљ да замени ангажовање стручних лица-адвоката у решавању ваших проблема.

Сва ваша питања можете поставити непосредно члановима Савета за правна питања СВАКОГ ЧЕТВРТКА у просторијама Српске напредне странке у Алексинцу у термину од 17 до 18 часова, као и путем е-маил на адресу [email protected]


# СНС савет правна помоћ
@sns_aleksinac @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима