Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Смењен секретар ОО Нове Србије

rss

14.04.2014. Д. Остојић

Контактирали смо предедника ОО НС Алексинац г-дина Зорана Станојевића да потврди или демантује вест да је на седници ОО НС у проширеном саставу смењен досадашњи секретар ОО г-дин Новица Нешћ

Смењен секретар ОО Нове Србије

Станојевић је укратко изјавио :

Дана 10. 04. 2014. године, на иницијативу двојице високих функционера НОВЕ СРБИЈЕ г-дина Дејана Рајчића, подпреседника НОВЕ СРБИЈЕ који је координатор за овај део Србије и уједно члан Извршног одбора НОВЕ СРБИЈЕ, и г-дина Саше Милосављевића подпредседника Општине Ражањ, председника ОО НС Ражањ и чланa Извршног одбора НОВЕ СРБИЈЕ одржана је ванредна седниоца ОО у проширеном саставу.

На седници именовани су упознали присутне са активностима у раду Нове Србије и са одлукама са задње седнице Извршног одбора. Уједно су похвалили рад ОО и политику који исти води на локалном нивоу. Задовољни су односом који имамо са СНС и осталим странкама у Алексину, рејтингом и угледом који који је овај одбор остварио у кратком року. Изразили су задовољством резултатима избора и нашим активним учешћем у томе и доприносом који смо дали у томе.

Након тога г- дин Дејан Рајчић и г-дин Саша Милосављевић оштро су и недвосмислено демантовали неке приче о томе, како су се недавно састали са секретаром, да га подржавају и да Нешић има одрешене руке и њихову сагласност да може да смењује поједине чланове ОО да је пријатељ са г- г-дином Сашом Милосављевић и да он стоји иза њега. Износио је и неке несистине и о мени, као председнику ОО, поменутим господинама. Након дискусије више чланова који су указивали на поменуте појаве дирекно оптуживши секретара да ремети и уноси немир у рад ОО.

Уследио је предлога да се исти смени са места секретара ОО. Након тога приступило се гласању где је са 24 гласа за и једним против именовани смењен са места секретара странка.
За новог секретара, привремено је одлуком одбора, изабран г-дин Драгољуб-Драшко Ђорђевић из Алексинца. Именовани је члан наше странке од оснивања истe у Алексинцу.

Радује ме што је ОО исказао јединство и чврст став према решавању проблема и што је из ове ситације изашао ојачан и јединствен и уверен да све пробвлеме и задатке може у даљем раду успешно да решава и извршава. Значајно je и то да руководство наше странке прати наш рад и да је ту увек када нам затреба помоћ или подршка.

На крају бих додао да је присуство двојице високих функцинера наше странке, њихов конструктиван рад и директан приступна решавању проблема одушевио све присутне у сали јер је било и оних који нису чланови обора и којима није ускраћено право присуства и дискусије на седници сем права да гласају.

Добили смо обећање од г-дина Саше Милосављевића да ће нас ускоро поново посетити што нас посебно радује и много нам значи.

 


# НС Нова Србија Зоран Станојевић Ражањ Саша Милосављевић
@SrbijaNova @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима