Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Седница Општинског већа: нацрт плана зимског одржавања општинских путева

rss

24.09.2020. Општина Алексинац

Данас је у сали Скупштине општине Алексинац одржана 2. седница Општинског већа. Седницом је председавао Далибор Радичевић, председник Општине, а на дневном реду нашло се 25 тачака.

Седница Општинског већа: нацрт плана зимског одржавања општинских путева

На почетку седнице утврђен је нацрт одлуке о изменама и допунама одлуке о буџету општине Алексинац за 2020. годину.

Затим је утврђен нацрт закључка о усвајању извештаја о раду Спортско рекреативног центра Алексинац за 2019. годину, као и нацрт закључка о усвајању извештаја о раду ПУ "Лане" за 2019/2020 годину.

Већници Општине утврдили су и нацрт плана зимског одржавања општинских путева, улица и јавних површина у Алексинцу за период 15.11.2020. до 31.03.2021. године

Алексиначки већници утврдили су предлоге решења о образовању Комисије за спровођење поступка јавног надметања за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини, Мобилног тима за социјалну инклузију Рома и образовању радне групе за израду ЛАП-а за социјалну инклузију Рома и Ромкиња за период 2020 - 2022. година.

Усвојен је и нацрт решења о давању сагласности на обједињени прелиминарни предлог годишњих програма за 2021. годину којим се задовољавају потребе и интереси грађана у области спорта.

Две тачке дневног реда повучене су како би се отклониле техничке грешке, а односиле су се на извештај о раду ЈКП "Комуналне услуге" за 2019. годину и нацрт решења о давању сагласности на годишњи план ПУ "Лане" за 2020/2021. годину.


# председник општине Далибор Радичевић седница
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима