Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Саопштење ОО ДС Алексинац

rss

25.02.2015.

Саопштење, које је стигло у нашу редакцију, преносимо у целости

Саопштење ОО ДС Алексинац

Поштовани грађани Општине Алексинац.

1000 дана је прошло од како су Напредне снаге окупирале Србију, покушавајући да униште и најмањи трачак постојања идеје Демократије у нашој земљи. Иронија у речи „Напредне“ је намерно јасна и приметна, јер осим у јавном дугу Србије, напредак нигде више није видљив., осим у џеповима СНС моћника.

Кадрови сумњивих диплома окупирали су и нашу локалну самоуправу доводећи Алексинац у скоро безизлазну ситуацију и приморавајући генерације младих људи да оду из овог града.

Како рече Председник „ГЛУПА ОПОЗИЦИЈА СЕ СМЕЈЕ ИНФРАСТРУКТУРНИМ ПРОЈЕКТИМА“ и ево ја му одговарам, обзиром да на Скупштини не могу, јер нисам одборник, а Скупштина ми до сада никада није дала прилику за то, ДА, Демократска Странка се смеје инфраструктурним пројектима у којима Напредни лидери гурају руке у џепове грађана без имало обзира.

А да ли су „пројекти“ WC од 30000€, плато од 400000€, папири од 5000€, вискићи и пивићи од 20000€, паркинзи од 200000€ и  непотребне улице  од 150000€?

Позивам „непристрасну“ телевизију свих грађана Општине Алексинац, АЛТ, да организује дуел између Председника Ненада Станковића и мене, па да видимо колико храбрости има ГЛУПА опозиција, а колико кукавичлука носи са собом Напредно уништење Алексинца?

Спреман сам чак и да изађем у сусрет бот тиму Напредних Алексинчана и унапред доставим питања Председнику на која очекујем одговор пре свега као грађанин Алексинца. Мени припремљена питања нису потребна.

Медијски мрак у коме само Напредни поклоници „пале светло“ никада неће сакрити све крађе и преваре којима се маскира неспособност и нестручност, и никада ниће сакрити истину од грађана и бирача, а они ће свој суд дати на изборима.

Грађанима Алексинца и њиховој деци је потребна сигурност, посао, чистији и здравији град, а за све то је потребно тако мало воље, али пуно знања. Демократска Странка, са новим руководством и новим људима, има идеје и знање да у Алексинац врати дух малог градића који је пожељан за живот и одрастање деце, мале спортске средине, јача дух привредника и развија и помаже пољопривреднике. Добро и зло мора да се подели између власти и грађана, на равне части, и да се стане на пут корупцији и незнању.  

Демократска странка остаје истрајна у овим идејама и поред тога што никада није имала могућност да води Општину Алексинац, јер овакве идеје нису прихватљиве Напредним и полтронским типовима који увек направе потребну већину засновану на лажима, а после избора је већ сувише касно.

Због претходих година и са још већим „искуством“, суграђани, бирајте боље, бирајте неког ко ће се заиста борити за Вас и за вашу децу, јер као и Ви, Демократе живе овде, а ОВДЕ живе и наша деца.

 


# СНС ДС Алт ТВ Бобан Ранђеловић плато Ненад Станковић саопштење опозиција
@sns_aleksinac @demokrate @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима