Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Расејани Дулић заборавио лаптоп на пумпи!

rss

13.01.2012. М. Л. - В. П.

Оливер Дулић, министар екологије и урбанизма, у среду је заборавио свој лаптоп са важним државним документима на пумпи „ОМВ Делиград“ на аутопуту Београд-Ниш.

Расејани Дулић заборавио лаптоп на пумпи!

На његову срећу, савесни радници пумпе алармирали су полицију и локалну власт у Алексинцу па је заборавни министар брзо обавештен да је остао без рачунара и после два сата се вратио да га узме.

Министар је кренуо у Алексинац ради припреме за експлоатацију уљних шкриљаца, а на пумпу је свратио да доручкује и попије кафу. Приликом паковања за полазак, на столу ми је остао лаптоп.

- Заборавио сам га на столу као неки расејани научник. У њему се поред мојих пословних ствари и врло битне документације налазе и драге слике моје породице. Захвалан сам тим поштеним људима што су ми сачували лаптоп, а о целом догађају су обавестили чак и председника општине Алексинац - каже Дулић за „Ало!“.

Радници пумпе су нам рекли да нису смели ни да пипну лаптоп, већ су одмах звали полицију.

- Кад смо приметили да је министру остао лаптоп, настала је права лудница на пумпи. Радници су се уплашили, нису смели ни да га такну. Ђаво ће га знати шта све он има у том комјутеру - сведочи један од радника.



# Делиград
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима