Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Ранђеловић позвао Станковића на ТВ дуел

rss

02.03.2015. Д. Остојић

Незадовољни својим третманом на ТВ Алт, опозициони представници су све критичнији према руководству телевизије и представницима локалне власти.

Ранђеловић позвао Станковића на ТВ дуел

У правцу тих догађаја је и најновија вест коју су представници ДС-а објавили. Наиме председник ОО ДС Алексинац, Бобан Ранђеловић је позвао на ТВ дуел првог човека општине Алексинац, Ненада Станковића. Позив преносимо у оригиналу.

"Позивам „непристрасну“ телевизију свих грађана Општине Алексинац, АЛТ, да организује дуел између Председника Ненада Станковића и мене, па да видимо колико храбрости има ГЛУПА опозиција, а колико кукавичлука носи са собом Напредно уништење Алексинца?

Спреман сам чак и да изађем у сусрет бот тиму Напредних Алексинчана и унапред доставим питања Председнику на која очекујем одговор пре свега као грађанин Алексинца. Мени припремљена питања нису потребна."

За сада немамо потврду о термину ТВ дуела, нити знамо какав је став локалног СНС-а по овом питању, али смо надлежнима у тој странци послали питање, и уколико буду одговорили, обавестићемо наше читаоце.

 


# СНС ДС Алт ТВ Бобан Ранђеловић Ненад Станковић ТВ дуел
@sns_aleksinac @demokrate @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима