Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Радовановићеви радикали и данас владају Алексинцем?

rss

08.09.2012. Јована Савић

Ових дана се у Алексинцу води полемика да ли су кадрови напредњака који су дошли на власт у Алексинцу, заправо бивши радикали, које је 2008. године на те исте функције поставио Милован Радовановић, бивши посланик СРС.

Радовановићеви радикали и данас владају Алексинцем?

Они који заступају ово мишљење као доказ наводе да је свих седам функционера напредњака заправо већ било на власти 2008.године, али тада у дресу радикала.

-Буда Марковић, Симић, Емилијан, Милена Рашић, Сашка Симић и остали су били директори и код Милована Радовановића, али су после смене прешли у напредњаке. Из тог разлога је и питање да ли су они данас напредњаци или бивши радикали. И тај Ненад Станковић је своје политичко умеће развијао преко Милована Радовановића, који му је био велики пријатељ, али и политички ментор, до пре пар година.- наводи М.Костић, бивши радикал.

С друге стране, има и оних који сматрају да нема ништа лоше у томе што су данашњи напредњаци поникли као дугогодишњи радикали:

-"То што су сви алексиначки функционери СНС-а некад били радикали, није ништа лоше, па сваком је човеку слобода демократског опредељења дозволила да изабере за коју ће странку "трчати" на изборима, не видим ништа лоше у томе, уосталом гледајмо те људе по делима која ће урадити, а не у којим су странкама припадали." - наводи Сузана Бојовић, симпатизер СНС-а.

Како год било, напредњаци су данас легално изабрана власт, а радикали, легална опозиција, то је једино тачно, све остало су ставоби засновани на симпатијама бирача.

 


# Александра Симић СНС Будимир Марковић Милован Радовановић Емилијан Милосављевић Ненад Станковић Милена Рашић
@sns_aleksinac @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима