Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Потпредседник ОО ДС Алексинац поднео неопозиву оставку

rss

21.08.2012. Јована Савић

Потпредседник ОО Дс Алексинац, Бојан Николић је јуче поднео неопозиву оставку. Као разлог смене наводи се неслагање са политиком одбора ДС-а на чијем је челу Милан Вељковић. Иако је Бојан Николић био један од најближих сарадника Милана Вељковића, познаваоце актуелне ситуације у алексиначком ДС-у не чуди овај поступак потпредседника ОО Дс Алексинац.

Потпредседник ОО ДС Алексинац поднео неопозиву оставку

После промене у локалној власти, у Алексинцу, у руководству алексиначког ДС-а су сталне свађе. Покушавају да пронађу кривца за губитак власти, а многима јако тешко пада сто су остали без страначких фукција.

Незваничне информације говоре да је све већи број алексиначких демократа напустио ДС и приклонио се СНС-у. Чак су и поједини бивши функционери ДС-а данас високи партијски функционери алексиначких напредњака. Политика СНС-а у Алексинцу, дозвољава свим слободним грађанима да приступе овој странци, невезано из које партије долазе, па и не чуди чињеница, да је осим демократа у главном одбору странке у Алексинцу највећи број бивших цланова ЈУЛ-а.

Такође незванично се говори и да је Бојан Николић, након потписивања оставке, добио понуду да пређе у редове алексиначких социјалиста и УРС-а, али он одбија сваку врсту могућности да после ДС-а приступи било којој странци, а поготову не СПС-у, за чији рад у Алексинцу нема пуно речи хвале.

Какви су даљи потези бившег потпредседника алексиначких демократа, видећемо у наредних десетак дана.



# Бојан Николић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима