Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Отворено писмо покрету Двери за окупљање у Патриотски фронт

rss

30.01.2014. ССЈ

Саопштење Сабора Српског Јединства

Отворено писмо покрету Двери за окупљање у Патриотски фронт

Поштована браћо и сестре,

У овом тешком и одсудном тренутку за српску земљу и српски народ, забринути пред одлуком руководства Демократске странке Србије и Српске радикалне странке да интересе Србије и српског народа подреде партијским и личним интересима и самостално наступе на предстојећим парламентарним изборима, позивамо вас, који сте се од првог дана јавно залагали за уједињење родољубивих снага, да заједно станемо под српску заставу и окупимо се у Патриотском фронту.

Предстојећи избори и већина у парламенту која би се након њих формирала Србији носе промену Устава, потпуни губитак суверенитета на Косову и Метохији, јачање сепаратизма у нашој северној покрајини, нова задуживања државе и народа, испуњавање низа неприхватљивих услова за даљи наставак евроатлантских интеграција све до потпуног нестанка Срба и Србије!

На нама је да у оваквим околностима покажемо одговорност пред државним и националним питањима и искрену бригу за опстанак народа.

Сабор српског јединства, Српски сабор Заветници и Народни покрет Препород Србије, уз подршку Србског покрета Слободна Србија Ниш, Равногорског покрета и још неколико удружења локалног карактера договорили су платформу о заједничком наступу на предстојећим парламентарним изборима, заказаним за 16. март 2014. године.

Позивамо Покрет Двери да заједнички наступимо под именом Патриотски фронт, које је у народу општеприхваћено и које директно сугерише на окупљање и саборност српских родољуба.

Са вером да ће „слога бити пораз врагу“, братски и искрено вас поздрављамо.

Сабор српског јединства, проф. Борислав Пелевић
Српски сабор Заветници, Стефан Стаменковски
Народни покрет Препород Србије, Александар Дражић


# избори Двери ССЈ Борислав Пелевић ДСС
@SPDveri @dsscentar @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима