Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Одржана 32. седница општинског већа

rss

22.03.2011. Извор: Општина Алексинац

У понедељак, 21. марта, одржана је 32. седница Општинског већа општине Алексинац.

На дневном реду седнице нашло се 27. тачака.

Одржана 32. седница општинског већа
Чланови општинског већа су на свом 32. заседању најпре усвојили извештаје о пословању јавних предузећа „Водовод и канализација“, „Комуналне услуге“, Јавног предузећа за путеве и стамбено комуналну делатност и ЈНИРТВП „Реч радника“, за 2010. годину.

На јучерашњој седници Општинског већа разматран је и усвојен Предлог усаглашеног ценовника за редовно одржавање јавних зелених површина у Алексинцу, Житковцу и на Алексиначком руднику, и редовно одржавање хигијене и јавних површина у Алексинцу за 2011. годину између инвеститора ЈП Дирекције за урбанизам и изградњу општине Алексинац и извођача радова ЈП „Комуналне услуге“ Алексинац. Поред поменутог, већници су усвојили и Предлог усаглашеног ценовника за редовно одржавање гајгер сливника, јавних чесми, фонтана и канализација у Алексинцу за 2011. годину, између инвеститора ЈП Дирекције за урбанизам и изградњу и извођача радова ЈКП „Водовод и канализација“ Алексинац., као и Одлуку управног одбора ЈП за путеве и стамбено комуналну делатност за усаглашавање ценовника за редовно одржавање локалних путева, улица и јавних површина на територији наше општине.

Већници скупштине општине Алексинац су, између осталог, дали сагласност на нацрте Статута ЈП Дирекције за урбанизам и изградњу, Општинске организације за туризам и спорт „ОТИС“, Центра за културу и уметност, ЈНИРТВП „Реч радника“ и Фонда за изградњу регионалног водовода са акумулације „Бован“ за општине Алексинац, Ражањ, Сокобања и Параћин.

Следећа седница Општинског већа општине Алексинац, 33. по реду, биће одржана до краја ове недеље.


# Алексинац Сокобања Комуналне услуге ЈП Реч радника
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима