Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Новости из "Нове Србије"

rss

15.12.2013.

На осмој Изборној скупштини Нове Србије, одржаној дана 14.12.2013.године у Чачку, за председника странке изабран је поново Велимир Илић једногласном одлуком преко 750 присутних делегата.

Новости из

За потпредседнике Нове Србије изабрани су Дубравка Филиповски, Драган Јовановић, Велимир Станојевић, Злата Ђерић, Војислава Кнежевић и Дејан Рајчић.

 Скупштина је уједно у другом делу заседања обележила и петнаест година рада странке.

По речима председника ОО НС Зорана Станојевића био је ово успешан дан:

"За нас овде у Алексинцу веома је важно што смо били максимално уважени од централе наше странке јер смо имали право на пет делегата и то: председник ОО НС Зоран Станојевић, подпредседници Снежана Јанковић и Миша Петровић, председница актива жена Ирена Стојановић и секретар Новица Нешић.

 Oво указује да смо за кратко време повећали рејтинг нашег општинског одбора. То нам је уједно и сигнал  да председниоштво странке озбиљно рачуна на наш  општински одбор у Алкексинцу. Као председник странке имао сам кратак сусрет са председником странке Велимиром Илићем као  краће сусрете са потпредседницима Нове Србије Дубравком  Филиповском и Драганом Јовановићем."

Посебно је важно, по речима председника Зорана Станојевића, за нас овде у Алексинцу што је први пут у историји Нове Србије за потпредседника Нове Србије изабран достадашњи члан извршног одбора странке, народни посланик  и координатор за овај део господин Дејан Рајчић наш осведочени пријатељ. Његовим избором на овако високу и важну функцију наш општински одбор добиће још бољи рејтинг у председништву странке Нове Србије  а ми у руководству ОО НС велики подстрек у даљем раду  а самим тим и већу одговорност према странци, члановима и присталицама Нове Србије и будућим гласачима за чију наклоност ћемо се жестоко борити.

На свечаној седници поводом обелажавања 15 година постојања Нове Србије, поред чланова и делегата, између осталог присуствовали су и Андрија Мандић из Црне Горе, Радомир Николић предедник Извршног одбора СНС и Зоран Бабић потпредседник СНС,

Радомир Николић је рекао да је Нова Србије странка поштених, вредних и срчаних људи који су спремни да жртвује све за добро Србије и српског народа.

- Носили сте и доносили Србији промене. Због јасних патриотских ставова били сте на удару, били сте жртвовани од стране неискрених снага. Данас поред себе имате браћу која мисле и осећају као ви. Имате крај себе СНС. Веже нас много тога. Први сте нам пружили руку. Усудили сте да у време када смо били одбацивани и сатанизовани станете уз нас раме уз раме. Препознали сте у нашој странци врлине које вас и саме красе, рекао је Радомир Николић

Потпредседница Социјалистичке партије Србије Дијана Вукомановић истакла је да је срећна што је на прослави 15 година од оснивања Нове Србије и да је то тренутак "помирења" и потврда да се сада сви боре за само један интерес , а то је интерес успешније и боље Србије и њених грађана. Она је пренела поздраве и честитке председника СПС Ивице Дачића

 


# Зоран Станојевић Велимир Илић Миша Петровић Драган Јовановић Дијана Вукомановић Снежана Јанковић
@vukomand @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима